Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Életmód

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program

A diétás programok önmagukban nem hoznak tartós eredményt - erre jutottam pályafutásom során. A hosszútávú jó közérzet, egészség megőrzéséhez komplex mozgás-étkezés-életmód programra van szükség, amelyet a KATUSAKTÍV Programban találhatsz meg. Próbáld ki!

Bővebben...

A fogyás matematikája

Miért van az, hogy alig eszünk pár falatot, mégsem fogyunk? Sőt, ha esetleg fogyunk is néhány kilót nagy éhezések közepette, kicsivel mindig több jön vissza? Tényleg igaz, hogy enni KELL ahhoz, hogy fogyni tudjunk?

Bővebben...

A pihentető alvás

Mindennapi, valamint sportbeli teljesítményünket, munkabíró-képességünket nemcsak egy tényező befolyásolja. A megfelelő minőségű és mennyiségű táplálkozás, valamint a naponta beiktatott mozgás mellett óriási szerep jut a pihenésnek is.

Bővebben...

Jellemző problémák a táplálkozásban

A zsírok és szénhidrátok bevitelével kapcsolatos, nem megfelelő táplálkozási szokások hosszútávon jelentős mértékben hozzájárulnak mind az elhízáshoz, mind pedig egészségi állapotunk romlásához. Összefoglaltam neked egy korábbi rádiós nyilatkozatom alapján, hol hibázunk a legtöbbet.

Bővebben...

Nők és a sport

Régen gyakran lehetett hallani olyan véleményt, hogy a nők jóval gyengébbek, mint a férfiak, nehezebb fizikai munkára alkalmatlanok, így a sportolás sem nekik való. De mára a helyzet megváltozott: szinte nincs olyan sportág, amelyben ne szerepelnének a hölgyek. Ők is hasonlóan terhelhetőek, mint a férfiak, eltérés csupán bizonyos mennyiségi mutatókban van. Nézzük meg, mi a helyzet a különböző, speciális női élethelyzetekben.

Bővebben...

Az egészséges táplálkozás

Az egészséges táplálkozás alapja a rendszeresség, ami általánosságban sajnos egyáltalán nem jellemző a magyar lakosságra.

Bővebben...

Tudatos életmód eredményei

A sport nem csak alakunknak tesz jót, hanem önértékelésünket is javítja. Egy kis életmódbeli változtatással feszes izmokra és jó közérzetre tehetünk szert.

Bővebben...

A folyadékbevitelről

Lehet nem érezzük magunkat szomjasnak, de érdemes megjegyezni, hogy nem is kell megvárni, hogy azok legyünk, mert a szomjúság már egy segélykérés a szervezetünk részéról.

Bővebben...
Legújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft