Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Életmód tippek

Légúti megbetegedések, asztma

Augusztusban, szeptemberben könnyen összefuthatunk orrukat fújó, köhögő emberekkel, hiszen a pollenek, például a parlagfű koncentrációja ezekben a hetekben a legmagasabb. Fontos, hogy odafigyeljen magára a szénanáthától szenvedő allergiás beteg, hiszen másként könnyen asztmába csaphat át betegsége. Persze az asztma már korábban, önmagában is megkeserítheti a betegek életét.

Bővebben...

Napfény és UV sugárzás

A környezeti tényezők is nagyban befolyásolják mindennapjainkat, teljesítményünket és hangulatunkat. Ilyen a napfény is, amit igyekszünk a nyári napokban szinte magunkba szívni, a szürke tél után nem tudunk betelni vele. Mire ügyeljünk ilyenkor, ha a napon tartózkodunk?

Bővebben...

Itt a nyár, újra téma lesz a nők esküdt ellensége: a cellulit

A narancsbőr a bőr összecsípésével és felemelésével látható, narancshéjra emlékeztető párnácskák sokasága. A cellulit nem egyezik meg a cellulitisszel, mivel az utóbbi egy bőrgyulladás, viszont a narancsbőrnél semmilyen gyulladásról nem beszélhetünk.

Bővebben...

Könyv, DVD

Katus Attila kiadványok! Minden évben létrehozok egy Best Body aerobik DVD-t, hiszen nagyon sokan nem jutnak el hozzám Budapestre az aerobik óráimra, illetve a fellépéseimre, viszont nagyon szívesen mozognának, sportolnának velem. Ezért is jövök ki újra és újra DVD-kkel, hogy az otthon aerobikozó közönségnek is elérhetővé váljak és segítsek. Formáld Magad Könyvsorozatom első része, amely a testmozgásról szól, már kapható. Ebben az évben pedig a második rész, a táplálkozással kapcsolatos szakmai írásom lesz elérhető. Fogadjátok őket szeretettel.

Bővebben...

Anti aging táplálkozással az öregedés ellen?

Az öregedés egy természetes folyamat, ami elkerülhetetlen, de sokat tehetünk a folyamat késleltetéséért, akár az életmódunk, azon belül a táplálkozásunk oldaláról is. Mindehhez csak néhány apróságot kell betartanunk.

Bővebben...
Legújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft