Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Étkezés

KATUSFOOD Pizza a Pizza Spezial-tól

KATUSFOOD Pizza Budapesten!!! Olvassátok el miért is ilyen különlegesek a Pizza Spezial pizzái!

Bővebben...

MÁR hazánkban is kaphatók a különleges svéd Vitamin Well vitaminitalok

A Vitamin Well funkcionális italok kifejezetten olyan ásványi anyagokat és vitaminkombinációkat tartalmaznak, amelyek különböző, meghatározott funkciót adnak az italoknak. Mint pl a magnézium D-vitamin és cink kombináció adja a Reloadnak a fantázia nevét, hiszen élénkít a vitamin és ásványi anyag kombinációtól.

Bővebben...

Készítsünk egészséges tésztaételt

A fogyókúra alatt sokan tartanak a tésztaételektől, hiszen azok igen magas szénhidrát, és bizony sok esetben nem elhanyagolható zsírtartalommal is bírnak. Pedig, ha jó alapanyagokat válogatunk össze, igen egészséges fogás is válhat belőle.

Bővebben...

Edd meg a szivárványt

Napjaink egyik jellemző trendje az „edd meg a szivárványt”, amivel egyre gyakrabban találkozhatunk a közösségi oldalakon, ha beírjuk, hogy #eattherainbow. Azon kívül, hogy gusztábbnál gusztább képekkel találkozhatunk, vajon egyéb előnye is van, ha színesen táplálkozunk?

Bővebben...

Olajos magvaink, 1. rész

Ahogy hűl a levegő, egyre többször jut eszünkbe, hogy estéinket pár szem dióval, mandulával, mogyoróval színesítsük. Ismerjük meg őket közelebbről!

Bővebben...

Mit válasszunk a zöldségesnél szeptemberben?

Azt bár biztosan tudjátok, hogy nagyon fontos, hogy sok-sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk minden nap. Ezzel tudjuk fedezni a vitaminokon, ásványi anyagokon túl az antioxidáns és a vízben oldódó rostok bevitelét is. Emellett az is lényeges, hogy olyanokat emeljünk le a szupermarket, a zöldséges, vagy legjobb esetben a helyi piac portékái közül, aminek éppen szezonja van, hiszen ezek sokkal többet fognak tartalmazni mind vitamin-, mind ásványi anyagokból.

Bővebben...

Bogyós gyümölcseink

Nyáron egyszerűen nem lehet túl sokat beszélni a gyümölcsökről, annyira szépek, színesek, na meg persze isteni finomak. Vegyük most kicsit górcső alá az abszolút szezonjukat élő bogyós gyümölcsöket!

Bővebben...

Nyári kedvencek: a paradicsom és a paprika

A nyári zöldségekből mindenkinek a paprika és a paradicsom ugrik be elsőként, nem csoda, hiszen nagyon szeretjük őket. Ismerjük meg őket egy picit közelebbről!

Bővebben...
Legújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft