Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

MÁR hazánkban is kaphatók a különleges svéd Vitamin Well vitaminitalok

A Vitamin Well funkcionális italok kifejezetten olyan ásványi anyagokat és vitaminkombinációkat tartalmaznak, amelyek különböző, meghatározott funkciót adnak az italoknak. Mint pl a magnézium D-vitamin és cink kombináció adja a Reloadnak a fantázia nevét, hiszen élénkít a vitamin és ásványi anyag kombinációtól.

MÁR hazánkban is kaphatók a különleges svéd Vitamin Well vitaminitalok

 

A Vitamin Well céget svéd vállalkozók alapították 2006-ban azzal a céllal, hogy ízben, összetevőkben és dizájnban is egyedülálló, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag üdítőitalokat alkossanak meg az egészségtudatos életmódot hirdetve.  A termék fejlesztése alatt a cég egy fiziológussal, egy endokrinológussal és egy, az emberi szervezet anyagcsere működésére specializálódott szakemberrel működött együtt. Céljuk az volt, hogy megtalálják az ideális összetevőket az egészséges, szénsavmentes és alacsony kalóriatartalmú üdítőital megalkotására.

 

EVERYDAY – a mindennapi feltöltődéshez

Everyday_ungersk

 

Ez az üdítőital 7 féle vitamint és 3 féle ásványi anyagot tartalmaz, többek között B3, B5 és B12-őt, valamint magnéziumot. Az összetevők segítenek a normális anyagcsere működésben a mindennapokban. Magas folsavtartalma hozzájárul a vérképzéshez, valamint terhesség alatt védi a magzatot, így kismamáknak remek választás más üdítőkkel szemben.

 

RELOAD – újult erővel

Reload_ungersk

Ez az ital magas arányban tartalmaz magnéziumot, biotint, B12- és D-vitamint is. Ezek a vitaminok és ásványianyagok az anyagcsere folyamatokhoz adnak energiát, segítik a csontok helyes felépülését, valamint az immunrendszer normál működését is segítik.

 

ANTIOXIDANT – antioxidánsokkal a szervezet sejtjeinek védelméért 

Antioxidant_ungersk

A mindennapjainkban előforduló mérgek, mint a cigarettafüst is, nagy mennyiségű szabad gyököket tartalmazhat,valamint serkentheti a szervezet szabad gyök termelését.Az antioxidánsokat, C- és E-vitamint, szelént, mangánt, rezet és cinket tartalmazó Vitamin Well ital hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

HYDRATE– felfrissít és hidratál

Hydrate_ungersk

A Hydrate segíti a szervezet folyadék visszapótlását. C-, B12-vitamint, valamint pantoténsavat tartalmaz, amely vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és kimerültség leküzdéséhez. A biotin, a niacin és a cink pedig a bőr rugalmasságának megtartását segítik.

Vitamin Well Upgrade:

A citrom-kaktusz ízű Upgrade magas D-vitamin és magnézium tartalma hozzájárul az izomzat normál működéséhez, a cink és magnézium kombinációja pedig segíti a fehérjeszintézist. A benne lévő B6-, és B12-vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és kimerültség leküzdéséhez.

 

A többi üdítőitalhoz képest kevesebb kalóriát tartalmaz, így jó választás az üdítőitalokkal és gyümölcslevekkel szemben. Az italok egyedi ízvilágot képviselnek, emellett pótolják a vitamin és ásványi anyag szükségletet is. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot, így figyelj a többi tényezőre is!

 

Hol kapható:

  • Kiemelt DM-ek (ahol két hűtő hely van) - Pl: Mammut, Westend, Allee, Árkád
  • Rossmann: Mammut, Savoya Park
  • IKEA
  • Interspar, Spar express OMV
  • Benzinkút hálózatok: OMV, MOL, Shell, Lukoil
  • Belvárosi Manna ABC-k, bioboltok, fitness termek (Oxygen Újpest pl.)
Címkék:Legújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft