Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

KATUSFOOD Pizza a Pizza Spezial-tól

KATUSFOOD Pizza Budapesten!!! Olvassátok el miért is ilyen különlegesek a Pizza Spezial pizzái!

KATUSFOOD Pizza a Pizza Spezial-tól

 

Minőségi pizza nagy odafigyeléssel

Ha mégsem jutna időd a pizzasütésre, akkor válaszd a PizzaSpezial-t, melyet egy magasabb minőség iránti igény hívott életre.

Itt a szokványostól eltérő alapossággal készítik az ismertebb és a különlegesebb pizzafajtákat. A munkafolyamatok kialakításakor nem a sebességet és az egyszerűséget, hanem a kész pizzák tökéletesítését tartották szem előtt.

Minden a jó tésztával kezdődik, ezért a házhoz rendelő vásárlók három liszttípus közül választhatják ki pizzájuk alapelemét. A tészták receptjeit hosszas kísérletezés után véglegesítették. Az alaptészta egy speciális lisztből készül, de a pizzák rendelhetőek tönköly és „KATUSFOOD” szénhidrát csökkentett lisztből is. Elkészítés előtt a felhasznált vizet tisztítják, lágyítják. Nagy gondot fordítanak az élesztő minőségére és mennyiségére, valamint a dagasztás időtartamára, az összetevők megfelelő arányára. A kimért tésztaadagokat meghatározott ideig kelesztik, megfelelő hőmérsékleten tárolják, és egy kevés rétesliszt felhasználásával kézzel nyújtják a megfelelő méretre.

A szószokba, mártásokba kizárólag frissen vágott fűszernövények kerülnek az ízek arányának és intenzitásának elérése céljából. A választott alapszószra lágy mozzarellakeverék kerül. Ezt kívánság szerint a húsfeltét követi, melyek között találhatunk különleges, magas minőségű olasz és spanyol húsárut is. Ügyelnek a húsfeltétek vastagságára is, mert a sütés során távozó zsír eláztathatja a többi hozzávalót. A húsfeltéteket a magyar termelőktől vásárolt, gondosan válogatott friss zöldségek követik az egyéb feltétekhez illeszkedő arányok ésszerű megválasztásával. A sütésre váró pizzák serpenyő nélkül kerülnek a megfelelő hőfokú sütőbe, ahol 1-2 perc alatt tökéletesen átsülnek. Hát kell ennél több? Próbáld ki!

Tudj meg többet a PizzaSpezial-ról itt!

Honlap: www.pizzaspezial.hu

Facebook: https://www.facebook.com/pizzaspezial/?ref=bookmarks

Címkék:



Legújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft