Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Mozgás

Emineo Egészségügyi és Baleseti Központ

Az Eminoban különleges technikával megműtötték a térdszalagomat 2016.decemberében. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek fontos az, hogy az élete hátralévő részében is aktívan tudjon sportolni fájdalmak és kompromisszumok nélkül.

Bővebben...

Fáradtság és holtpont, 2. rész

Ahhoz, hogy megelőzzük a teljes kimerülés jelenségét, időben fel kell ismernünk a fáradtság fokozatait.

Bővebben...

Fáradtság és holtpont, 1. rész

A fáradtság – amely általában a nap végén jelentkezik – mindenki számára ismert érzés. Ám annak ellenére, hogy mindennapos, egy meglehetősen összetett jelenségről van szó.

Bővebben...

Egy ideális mozgásforma, a gyaloglás

Mivel számtalanszor hangsúlyoztam, gondolom, most már mindenki tisztában van vele: az egészség megőrzésének alappillére a megfelelő mennyiségű testmozgás. Ennek ellenére folyamatosan emelkedik azok száma, akik csak nagyon keveset vagy egyáltalán nem sportolnak. Mindazoknak, akik életükben még sosem edzettek rendszeresen, esetleg már régen abbahagyták, szívből ajánlom a gyaloglást.

Bővebben...

Ha véget ért a szabadság: mozogjunk az irodában!

Valószínűleg a munkahelyünk az, ahol a legtöbb stressz ér minket, ráadásul a napunk nagy részét is itt töltjük. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy ideális környezetet alakítsunk ki magunknak. Egy átlagos irodai munkahelyen dolgozó ember munkanapjai során keveset vagy egyáltalán nem mozog; többnyire alig tesz meg pár száz lépést. Márpedig ha nem dolgoztatjuk meg időnként a testünket, garantált, hogy nem fog jól működni!

Bővebben...

Személyi Edzés Katus Attilával

Amennyiben velem szeretnél/szeretne edzeni, akkor írj/írjon e-mailt a katusattila@katusattila.hu vagy az info@katusattila.hu email címre, és leegyeztetjük a részleteket!

Bővebben...

Best Body Edzések

Best Body Edzések minden szerdán és minden hónap első hétfőjén Katus Attilával!

Bővebben...

A hátfájás okai, megoldásai

A hátfájás egyik oka lehet a mozgásszegény életmód, ilyenkor az izmaink nem védik megfelelően az ízületeket. Ha például ülőmunkát végzünk, időnként nyújtsuk meg izmainkat, hogy elkerüljük a hátfájást.

Bővebben...
Legújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft