Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

ÚJ! Skinners termékek a webshopban!

Forradalmian új termék a KATUSBODY webshopban! A termék egy sűrű szövésű, varrás nélküli lábbeli, talpán egy különleges gumi bevonattal.

A szövet ezüst szálakat tartalmaz, melynek antibakteriális hatása biztosítja a hosszú távú - kellemetlenségektől mentes - viseletet.

A talpon egy vízálló, csúszásmentes polimer bevonat található, mely erős mechanikai ellenállással bír.

Géppel mosható. Kicsire összetekerhető.

Itt lehet megrendelni >>>

Márkatörténet

Ez egy fiatal férfi története, aki a jogi pályát hagyta el, és ment Norvégiába szakácsnak, majd visszatért, hogy lábbeli gyártó céget alapítson…

Az “aha” pillanat...

“Minden Norvégiában kezdődött, ahol egy ideig dolgoztam, és mint oly sokan mások minduntalan vacakoltam, hogy mit csomagoljak utazásaim során. Könnyú dzsekit, kicsi törülközőt, por ételeket, majd lesújtva láttam, hogy a tartalék cipőm akkor is elfoglalja a hátizsákom felét. Az "aha pillanat" akkor ért, amikor egy barátom éppen lábsérüléséből gyógyulgatott. Érthetően, nem tudott cipőt húzni, és amikor már sikerült, akkor pedig nem volt kényelmes a cipő és a természetes izzadás pedig késleltette a gyógyulást.
Segítő szándéktól vezérelve keresgéltem számára olyan megoldást, mellyel a lába szabadon mozoghatott és megfelelő védelmet is kapott a kemény norvég időjárásban. Vettem az utazó varrókészletem, néhány felesleges maradék anyagot egy közeli építkezésről és hozzáláttam a munkához...

Egy tű, és építési anyagok  (és egy sör) – a legjobb kombó a prototípushoz

Még azon az éjjelen megszületett a prototípus, mely valahol a cipő és mezítlábazás között volt félúton: “Minden lehetséges felületen kipróbáltam (kavicson, aszfalton, nedves füvön, üveg szilánkon, gyökereken ...). Az eredmény csodálatos volt! Úgy éreztem, mintha a lábaimat újraformáltam volna... mintha valami új ruhát kapott volna. Szabadon mozogtam, mint egy zokniban, a cipő által biztosított védelem mellett – nem kellett törődnöm vele, mire lépek. Valóban úgy tűnt növesztettem egy új különösen strapabíró második bőr-réteget.”

És megtörtént

Hazatérése után, Petr úgy döntött eredeti jogi karrierével felhagy és minden erejét új ötletére fordítja, a Skinners-re: "A következő tíz hónapban a prototípus fejlesztésével foglalkoztam. Kiléptünk a szüleim garászából és barátnőmmel kibéreltük egy üzem egyik részét, hogy kiforraljunk egy új, ragasztás és varrásmentes technológiát, hogy a Skinners-t a végletekig tökéletesítsük.” Lábbeli gyártó iparban nem csinált még ilyet senki.

"Elértük a tökéletest, nem azzal, hogy ehhez már nem lehet mit hozzáadni, hanem azzal, hogy ebből már nem lehet mit elhagyni." - ahogyan Antoine de Saint-Exupery mondta.

Napjainkban, a Skinners kézzel készül Európában, dupla bevonatú, csúszásmentes polimer bevonattal a legfinomabb svéd alapanyagból, és antibakteriális szövetből. “Minden egyes lépében innováció rejtőzik...” adja hozzá Petr, és folytatja...

“Sokat haladtunk tavaly. Az első ötlettől a prototípusig, a gyártás felállításától az első valódi felhasználók visszajelzéseinek begyűjtéséig. Az eredményre pedig igazán büszkék vagyunk.” És most már csak az van hátra, hogy a Skinners élényt minél többen megtapasztalhasság világszerte. Nem kell mást tenni, mint felkeresni egy üzelet, ráklikkelni egy webshopra és kipróbálni azt, amit eddig nem tudtál."

GYIK

Milyen érzés benne futni?

"Barefoot running", vagyis mezítlában futás egyre nagyobb elismertségnek örvend a világban.
Anatómiailag helyes mozdulatok begyakorlását, az izületek ideális használatát segíti ez a természetes mozgás.
Érezni fogjuk a talaj egyenetleségeit, textúráját, mely egy új élményt és érzékelés ad számunkra.
A Skinners talp bevonata biztosítja, hogy talpunk anélkül képes ezt az új élményt megszerezni, hogy sérülés érné.

Próbálja ki! Új élményben lesz része.

Hol készül? Biztosan kínai...

A termékeket Csehországban gyártjuk.
A talp bevonat réteget kézi technikával visszük fel.

Szabadalommal védett.

Ez most cipő vagy zokni?

Mindkettő.

A Skinners egy zokni szabadságát nyújtja a cipő által nyújtott védelemmel.

Javasolt-e otthonra?

Természetesen bárhol használható. Akár otthon, kertben, de az utcára is.
Valamivel melegebb mint egy sima zokni, így meleg időben ne viseljük egész nap. 

Zoknival vagy anélkül kell viselni?

Mindkettő működik. Próbáld ki így is, úgy is!

A termék varrás mentes, így zokni nélkül sem töri fel a lábat.

Címkék: skinners, cipőzokniLegújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft