Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi Átalakító Program

Katus Attila
Szeretnél formába lendülni a nyárra? Testsúlyodat csökkenteni, az alakodat formálni? Akár az egész életmódodon változtatnál? Mindezt nem tiltásokkal és önsanyargatással elérni? Akkor ne halogasd, itt egy egyedülálló lehetőség számodra! Személyre szabott, ugyanakkor pénztárca barát életmódprogramot állítottam össze Neked! Folyamatos szakmai felügyelet, barátságos légkör, jó csapat, jó hangulat, kiváló közérzet vár rád! Az eredményt garantálom, már csak te kellesz hozzá! Hidd el, együtt könnyebb lesz:) Változtass segítek Neked! Részletek....

HAMAROSAN HOZZUK AZ ŐSZ PROGRAM RÉSZLETEIT.

Nagy Tavaszi Átalakító Program

 

A KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi átalakító program február 6.- án indul, de bármikor jelentkezhetsz rá a tavasz folyamán és addig maradsz, amíg jól érzed magad vagy elérted a célodat. A program különböző elemekből áll. Ezekből a modulokból csak azokat válaszd ki, amelyeknél valóban úgy érzed, hogy szükséged van segítségre. Semmi sem kötelező, de lényegében minden és mindenki a rendelkezésedre áll. 

 

1. Gyakorlati rész

A csoportos személyi edzések két helyszínen fognak zajlani. Az egyik az Oxygén Wellness Újpestben, a másik pedig a MOM Wellness központban. Azt a helyszínt választod, ami számodra megfelelőbb.

Első alkalom: Személyes konzultáció, megismerkedés:), regisztráció a programra, adatfelvétel, elméleti oktatás (testmozgás és táplálkozási alapjai), before fotó készítése, antropometriai mérések.

Második alkalom: Megkezdődnek a csoportos személyi edzések az edzőteremben, ahol maximum 3 vendéggel foglalkozom egy időben. Az edzések időtartama 60 - 75 perc velem, de számolj 2 órát az edzőteremben való tartózkodásra alkalmanként.

Szabadtéri csoportos személyi edzésekre is lesz lehetőséged a tavasz folyamán, melyek helyszíne folyamatosan változik. Ezek lehetnek futó -, kerékpáros-, nyújtó edzések, stb.

Nemcsak személyi edzés formájában sportolhatunk együtt. A Best Body csoportos aerobik edzéseken is szívesen látlak. 2 helyszínen tartom a foglalkozásokat. Az egyik a BME Sportközpont, a másik pedig az Oxygen Wellness Újpest. Ezek az alakformáló edzések, állásban és talajon végzett erősítő gyakorlatokat tartalmaznak és egy rövid kardió blokkot is. Természetesen a bemelegítés és a nyújtás sem marad el. Megtanulandó koreográfiát, táncos részeket nem kell elsajátítanod.

Antropometriai mérések elvégzése, before-after fotó készítése kb. havi gyakorisággal igény szerint. Ezek az eljárások kalipperrel, bioimpedanciás mérőműszerrel, centivel végzett méréseket jelentenek. A kapott adatok megkönnyítik a kiindulási állapotod rögzítését, segítik tested jobb megismerését, a változásaid nyomon követését és egyben remélhetőleg motiváló hatással is bírnak

 

2, Elméleti rész

A programhoz szorosan tartozik a táplálkozási tanácsadás, erre a munkára Bencze Máriát kértem fel, aki egyébként a KATUSFOOD dietetikusa is egyben. Konzultációs és kapcsolattartási lehetőséged lesz vele. Ő fog segíteni Neked a Katusaktiv program kitöltése alapján feltárni az étkezési, életmód beli problémáidat. Ezek után általános és szeméylre szabott tanácsokat fog adni, illetve mintaétrendet is ad, ami alapján magabiztosan tudod elkezdeni a programot.

Folyamatos kapcsolattartásra nem csak velem lesz lehetőség, de mint a programban résztvevői egymással is megismerkedhettek, tapasztalatot cserélhettek. Mindezt a KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi átalakító program zárt facebook csoportján keresztül tudod megtenni. Természetesen e-mailen keresztül és persze személyesen is elérhető leszek számodra.

.

3, Programhoz tartozó kedvezmények

A programhoz számos kedvezmény tartozik. Az alábbi lehetőségeket célszerű kihasználnod, hogy eredményesebb legyél. Nem csak azért tettem bele ezeket az ajánlatba, hogy annak jó legyen az optikája.

 • Ajándék minta étrend.

Mindenki számára biztosítunk egy 5 napos, napi 5 étkezést tartalmazó mintaétrendet, kalória, beltartalmi értékekkel. Ez a minta alapján és a dietetikus tanácsai és a Vitálkonyha alapján, már Te is képes leszel saját magad összeállítani a minden napos étrendedet.

 • Ajándék KATUSFOOD receptek

Összegyűjtöttem neked pár receptet amivel színesebbé, változatosabbá tudod tenni az étkezéseidet. Ezek főleg KATUSFOOD szénhidrát csökkentett alapanyagokból készültek, de egyéb finomságok is várnak majd rád. Ízelítőnek nézz meg párat a Youtube csatornámon: https://www.youtube.com/watch?v=_pXjJfFlEfE

 • Vitálkonyha étel házhozszállítás ételeiből 10% kedvezményben részesülhetsz

Ez az ajánlatom nagy segítséget jelenthet számodra a program sikeressége szempontjából.  Online regisztráció, majd ezt követően a regisztrációs kód megadása esetén (a kódot tőlem kaphatod meg) az amúgy is elérhető áron kapható Vitálkonyha ételekhez most még nagyobb kedvezménnyel juthatsz hozzá. Széles menüsorból választhatsz, "házhoz megy" és nem utolsó sorban ízletes és beltartalmilag is a célodnak megfelelő ételeket fogyaszthatod. Minden élelmiszer összetevője, kalória,- szénhidrát,- zsír,- és fehérjetartalma is fel van tüntetve. Tökéletesen beilleszthető az étkezési programodba.

Bővebb információ: http://katusattila.hu/hirek/etkezes/121/vital-konyha-KATUSFOOD-alapanyagokbol-orszagos-etel-hazhoz-szallitas

 • Ajándék Vitaminwell sportital jár a személyi edzéseidhez az első két héten jelentkezőknek, vagyis február 6-tól február 19-ig.

Vitaminwell egy prémium kategóriás skandináv funkcionális sportital. Segít abban, hogy hidratált maradj és a sportoláshoz szükséges vitaminokat tartalmaz, ami által a teljesítményed kevésbé fog csökkenni az edzésed alatt. Nem mellékesen nagyon finom is:)

Bővebb információ: http://katusattila.hu/hirek/etkezes/181/vitaminwellhazankbanis

 • A www.katusattila.hu/webhop webáruházamból 20% - os kedvezményes vásárlási lehetőséged lesz

Érdemes rendelni, kipróbálni a KATUSFOOD édesítőszereimet, lisztkeverékemet és egyéb termékeimet, DVD - imet, Formáld Magad könyvemet vagy éppenséggel a  KATUSBODY sportruházatomat. Ezek a termékek szintén nagyban hozzájárulhatnak a programod sikerességéhez. Élj a lehetőséggel!

Bővebb információ: http://www.katusbody.hu/

 • A program résztvevőjeként az összes személyi edzésemen, beleértve a szabadtéri csoportos személyi edzéseimen kedvezményesen tudsz részt venni
 • A program résztvevőjeként a Best Body csoportos aerobik edzéseimen kedvezményesen vehetsz részt
 • 10alkalmas személyi edzés bérlet vásárlása esetén 6000 Ft értékű ajándékcsomagot állíthatsz össze magadnak, amit a webáruházamból tudsz kiválasztani
 • 10% kedvezmény a 18 év alattiak és a 65 év felettiek számára az edzéseimből.
 • MOM Wellnessben kedvezményes belépők: 

A MOM Wellnessbe való konditerem használatra is kedvezményt kapsz, ha KATUSAKTÍV Program résztvevő vagy. Az első alkalommal tudsz vásárolni 3 alkalmas bérletet mindösszen 3500Ft-ért, utána viszont minden bérlet árából 20% kedvezményre vagy jogosult, amit akár ketten is felhasználhattok, lejárhattok.

 • Oxygen Wellness Újpest 10%-os kedvezmény

10 alkalmas fitnesz, vagy aerobik bérlet vásárlása esetén a KATUSAKTÍV programban résztvevők a program végéig 10% kedvezményt kapnak.

 • Masszázs kedvezmény a MOM Wellnessben: 30% kedvezmény az első alkalommal ezt követően 10% kedvezmény

A MOM Wellness rezidens masszőrét ajánlom neked, aki nem csak nagyon kedves, de biztos vagyok benne, hogy egy kemény edzés után csodákat tud majd tenni. Bővebb információ: www.lilimasszazs.hu

MOM Wellness Központ
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
MOM Park "A" torony

Telefon: 06 70 94 00 527
E-mail: lilisza@gmail.com

 • Aki a KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi Átalakító Program keretén belül a legtöbb edzésemen részt vesz 20.000Ft értékű ajándékcsomagban részesül

Értékelem a kemény és áldozatos munkát, és ezzel az apró figyelmességgel szeretném honorálni azt.

 

4, Részletek, árak

Személyi edzések a MOM Wellness Központban

Első alkalom: megismerkedés, regisztráció a programra, adatfelvétel, elméleti oktatás (testmozgás és táplálkozási alapjai), before fotó készítése, antropometriai mérések.

KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi Átalakító Programban való részvételhez szükséges az első alkalommal egyszemélyes konzultáción részt venned.

Időtartam: 60-75perc/1 alkalom

Ár: 8.000 Ft. Első alkalommal belépő jegyet a fitnesz terembe nem kell vásárolni, mert nem használjuk a gépparkot.

Második alkalomtól folyamatosan: Csoportos személyi edzések megkezdése, ahol maximum 3 vendéggel foglalkozom egy időben.

Időtartam: 60-75perc.

Ár: 4000 Ft/alkalom, 10alkalmas személyi edzés bérlet vásárlása esetén 6.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz ajándékba, melyet levásárolhatsz a www.katusattila.hu/webshop oldalamon. A 10 alkalmas személyi edzés bérletet 6 hét alatt kell lejárni.  Az ár nem tartalmazza a terem belépőt, de kedvezményes bérletet tudsz vásárolni. Az első alkalommal 3 alkalmas bérletet mindösszen 3500Ft-ért, utána viszont minden bérlet árából 20% kedvezményre vagy jogosult, amit akár ketten is felhasználhattok, lejárhattok.

18 év alatt és 65 év felett 10% kedvezmény a személyi edzés árából. A kedvezmény a személyi edzés bérlet árra nem vonatkozik.

Helyszín: MOM Park „A” torony. Cím: 1123 Budapest, Alkotás út 53. 

Jelentkezés: katusattila@gmail.com

 

Személyi edzések az Újpest Oxygen Wellnessben

Első alkalom: megismerkedés, regisztráció a programra, adatfelvétel, elméleti oktatás (testmozgás és táplálkozási alapjai), before fotó készítése, antropometriai mérések.

KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi Átalakító programban való részvételhez szükséges az első alkalommal egyszemélyes konzultáción részt venned.

Időtartam: 60-75perc/1 alkalom

Ár: 14.000 Ft. Első alkalommal belépő jegyet  a fitnesz terembe nem kell vásárolni, mert nem használjuk a gépparkot.

Második alkalomtól folyamatosan: Csoportos személyi edzések megkezdése, ahol maximum 3 vendéggel foglalkozom egy időben.

Időtartam: 60-75perc.

Ár: 7000 Ft/alkalom, 10alkalmas személyi edzés bérlet vásárlása esetén 6.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz ajándékba, melyet levásárolhatsz a www.katusattila.hu/webshop oldalamon. A 10 alkalmas személyi edzés bérletet 6 hét alatt kell lejárni. Az ár nem tartalmazza a terem belépőt, de 10 alkalmas fintesz bérletet 10% kedvezménnyel vásárolhatsz.

18 év alatt és 65 év felett 10% kedvezmény a személyi edzés árából. A kedvezmény a személyi edzés bérlet árra nem vonatkozik.

Helyszín:  1042 Budapest, Árpád út 47-49.

Jelentkezés: katusattila@gmail.com

 

Szabadtéri csoportos személyi edzések

Helyszín: változó, előre egyeztetve, minimum 3 jelentkező esetén

Gyakoriság: 1x/hét  

Időtartam: 60-75 perc

Ár: 3 jelentkező esetén 5500 Ft/ fő/alkalom, 4 jelentkező esetén 4500 Ft/alkalom/ fő,  5 fő vagy feletti jelentkező esetén 4000 Ft/alkalom/fő, 10 alkalmas bérlet nincsen

18 év alatt és 65 év felett 10% kedvezmény a személyi edzés árából.

 

Best Body csoportos aerobik edzések BME

Helyszín: BME Sportközpont. 11.kerület Bertalan Lajos u.4-6

Alapár : felnőtt 1200Ft/ alkalom, diák, nyugdíjas 1000 Ft/alkalom

10alkalmas: felnőtt 1100 Ft/ alkalom, diák, nyugdíjas 900 Ft/alkalom

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program résztvevőinek:

Ár: 1100 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet: 1000 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 800 Ft

Helyszín: 1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6.

 Időtartam: 60perc/alkalom

Időpont: minden kedden 18 órakor (változtatás jogát fenntartom)

Jelentkezés: helyszínen

Fizetés: Készpénzben, nem a recepción, hanem a mozgásterem előtt munkatársamnál közvetlenül az óra előtt lehetséges.

 

Best Body aerobik edzések Oxygen Wellness Újpest

Ár: 1900 Ft/ alkalom

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program résztvevőinek 10 alkalaas bérlet vásárlása esetén:

10alkalmas bérlet: 1575  Ft/ alkalom

Bérlet érvényessége: 2017. június 15.

Helyszín:   1042 Budapest, Árpád út 47-49.

Időtartam: 60perc/alkalom

Időpont: minden hétfőn 19 órakor (változtatás jogát fenntartom)

Jelentkezés: helyszínen

Fizetés: wellness recepció

 

KATUSAKTÍV dietetikai tanácsadás

Tartalmazza: személyes konzultáció, probléma feltárás, személyre szabott étrend, ajándék receptek

Alapár: 15000Ft

KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi Átalakító Program résztvevői számára: 12000 Ft

Kontroll alkalmak: 30 perc 5000 Ft

További lehetőségek: közös tudatos bevásárlás, közös főzés,

Időpont: előre egyeztetés alapján

Helyszín: előre egyeztetés alapján

Elérhetőség, bejelentkezés: Bencze Mária: 06309605803

 

5, Információk az edzésről

Néhány alapvető információt az esetleges együttműködésünkkel kapcsolatban hadd osszak meg veled.

Elérhetőségem reggel 8 és este 10 között hétköznap, és reggel 9 és este 8 között hétvégén, előre egyeztetett időpontokban. Legyél pontos kérlek, ugyanis nagy késések esetén nem érünk végig az edzésprogramon. Megfelelő sportfelszerelésben gyere, könnyed mozgást biztosító ruhában, sportcipőben és hozz magaddal törölközőt. Éhgyomorral ne gyere edzeni, mert veszélyeket rejt magában és a teljesítményed is csökkenni fog. Ideális esetben 1-2 órával edzés előtt célszerű étkezned. Folyadékpótlásról mindenképpen gondoskodni kell az edzés ideje alatt. Már edzés előtt meg kell kezdened a szervezeted hidratálását. Edzés után pótolnod kell az elvesztett folyadékot.

A javasolt heti 2-3 közös személyi edzés mellett egyéni edzéseket is végezhetsz kiegészítésképpen minden héten. Minimálisan heti 2x1 óra erősítő és 3x30 perc minőségi kardió edzést javasolok a programom alapján neked, és természetesen nyújtást minden edzés után. Mindezt vagy velem, vagy akár nélkülem is megteheted, de ez a minimum elvárás. Ha van egyéb kedvenc sportod , mint például a zumba, tánc, torna DVD vagy tenisz, azt az előírt mozgásprogram felett csak mint bónusz javasolnám számodra.:) Amennyiben egy gyakorlat túl nehéz, túl könnyű, nem érzed jól magad, vagy bármilyen kérdésed van, kérlek fordulj hozzám. Fontos számomra a visszacsatolás. Nem biztos, hogy mindent észreveszek. Az edzések időtartama 60-75 perc. Arra kérlek, hogy tervezd a napodat 2 órás edzőteremben tartózkodással, hiszen a velem történő sportolást követően, az azt követő kardió edzés 30perc és nyújtás 10percet vesz igénybe. A honlapomon található KATUSAKTÍV programot feltétlen töltsd ki.  Ez a programom szakmai alapja. Le is tudod menteni, részletekben kitöltetni, később újra megtenni ezt és összehasonlítani az eredményeidet. A kérdésekhez magyarázatok is tartoznak. Sokat tanulhatsz belőlük.:)

www.katusattila.hu/katusaktiv

Edzés időpont lemondásának szabályáról: Amennyiben a közösen, előre egyeztetet edzésidőpont BÁRMELY OKBÓL történő lemondása az edzés megkezdésének időpontja előtt 24 órán belül történik, akkor azt az alkalmat ki kell fizetni:( Amennyiben én mondom le az edzést, BÁRMELY OKBÓL, akkor következő edzés ingyenes lesz.) Remélem ez így korrekt és elfogadható, ugyanis a felszaporodó lemondások teljesen szétzilálják a napomat, ami ezáltal abszolút nem lesz tervezhető. Fizetés készpénzben történik edzés elején vagy annak végeztével, vagy bérleteseknél előre 10 alkalom. Vezesd te is  a megtörtént alkalmakat biztos ami biztos.:)

Jelentkezés a KATUSAKTÍV Nagy Tavaszi Átalakító Programra:

katusattila@gmail.com

Ajánlatom érvényessége: 2017.02.06 - 2017.03.31  

Jelentkezési lehetőség kapacitás függvénye.

 

Címkék: KATUSKATÍV, program, átalakító, fogyasztó, egészségmegőrző, aerobik, személyi edzés, dietetikus, kedvezmények, tavaszLegújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft