Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program

Katus Attila
Szeretnél formába lendülni? Testsúlyodat csökkenteni, az alakodat formálni? Akár az egész életmódodon változtatnál? Mindezt nem tiltásokkal és önsanyargatással elérni? Akkor ne halogasd, itt egy egyedülálló lehetőség számodra! Személyre szabott, ugyanakkor pénztárca barát életmódprogramot állítottam össze Neked! Folyamatos szakmai felügyelet, barátságos légkör, jó csapat, jó hangulat, kiváló közérzet vár rád! Az eredményt garantálom, már csak te kellesz hozzá! Hidd el, együtt könnyebb lesz:) Változtass, segítek Neked! Részletek....

 

Nagy Átalakító Program

 

A KATUSAKTÍV Nagy átalakító programját évente kétszer (tavasszal és összel) indítjuk, de bármikor jelentkezhetsz rá egész év folyamán és addig maradsz, amíg jól érzed magad vagy elérted a célodat. A program különböző elemekből áll. Ezekből a modulokból csak azokat válaszd ki, amelyeknél valóban úgy érzed, hogy szükséged van segítségre. Semmi sem kötelező, de lényegében minden és mindenki a rendelkezésedre áll. 

 

1. Gyakorlati rész

A csoportos személyi edzések a Cutler Gold Lurdy - az ország legfelszereltebb fitnesz terémben zajlanak

Első alkalom: Személyes konzultáció, megismerkedés:), regisztráció a programra, adatfelvétel, elméleti oktatás (testmozgás és táplálkozási alapjai), before fotó készítése, antropometriai mérések.

Második alkalom: Megkezdődnek a csoportos edzések személyi edzőkkel, vagyis velem és segédedzőmmel Erdélyi Dorkával az edzőteremben, ahol több vendéggel foglalkozunk egy időben. Az edzések időtartama 120-135  perc . Velem a bemelegítés és a súlyzós edzés 60-75 perc, Dorkával a  kardió edzés és a nyujtás pedig még 45-60 percet igénybe fog venni.

Nem csak személyi edzés formájában sportolhatunk együtt. A Best Body csoportos aerobik edzéseken is szívesen látlak. 2 helyszínen tartom a foglalkozásokat. Az egyik a Sport Pont  (havi 1x, minden hónap első hétfőjén) a másik pedig a Budapest Főváros XIII. ker Önkormányzata Prevenciós Központ.( hetente, minden szerdán) Ezek az alakformáló edzések állásban és talajon végzett erősítő gyakorlatokat tartalmaznak és egy rövid kardió blokkot is. Természetesen a bemelegítés és a nyújtás sem marad el. Megtanulandó koreográfiát, táncos részeket nem kell elsajátítanod.

Antropometriai mérések elvégzése, before-after fotó készítése kb. 2-3 havonta gyakorisággal igény szerint. Ezek az eljárások kalipperrel, bioimpedanciás mérőműszerrel, centivel végzett méréseket jelentenek. A kapott adatok megkönnyítik a kiindulási állapotod rögzítését, segítik tested jobb megismerését, a változásaid nyomon követését és egyben remélhetőleg motiváló hatással is bírnak.

Nyújtó edzéseken több alkalommal lesz lehetőség résztvenni. Itt nem az edzés elött és utáni nyújtás lesz fókuszban, hanem a fejlesztő nyújtás, vagyis az izületek, izmok nyújtási, hajlékonyságának fokozása. 

 

2, Elméleti rész

A programban a táplálkozási tanácsadást az első személyi edzésen tőlem kapod meg, illetve a KATUSAKTÍV online kitölthető programból rengeteg tudást kaphatsz a kérdőív és a hozzátartozó magyarázatok mentén. Ha szeretnél saját étrendet, vagy esetleg allergiád, intolarenciád van és ezért szükségesnek érzed, hogy még több információt kapj és szorosabb felügyelet alatt áljon az étkezésed, akkor kiváló dietetetikust tudunk neked biztosítani felár ellében.

ÚJDONSÁG! Szervezni fogunk több dietetikusi előadást, annak érdekében, hogy egy alap tudást megszerezz a táplálkozással kapcsolatban.

Folyamatos kapcsolattartásra nem csak velem és Dorkával lesz lehetőségetek, de mint a programban résztvevők egymással is megismerkedhettek, tapasztalatot cserélhettek. Mindezt a KATUSAKTÍV Nagy Átalakító program zárt facebook csoportján keresztül tudod megtenni. Természetesen e-mailen keresztül és persze személyesen is elérhető leszek számodra.

https://www.facebook.com/groups/1402247076461110/.

 

3, Programhoz tartozó kedvezmények

A programhoz számos kedvezmény tartozik. Az alábbi lehetőségeket célszerű kihasználnod, hogy eredményesebb legyél. Nem csak azért tettem bele ezeket az ajánlatba, hogy annak jó legyen az optikája.

  • Ajándék minta étrend

Mindenki számára biztosítunk egy 5 napos, napi 5 étkezést tartalmazó mintaétrendet, kalória, beltartalmi értékekkel. A minta, a dietetikus tanácsai illetve a Vitálkonyha alapján, már Te is képes leszel saját magad összeállítani a mindennapos étrendedet. Ezt a Facebook zárt csoportban találod majd meg.

  • Ajándék KATUSFOOD receptek

Összegyűjtöttem neked pár receptet amivel színesebbé, változatosabbá tudod tenni az étkezéseidet. Ezek főleg KATUSFOOD szénhidrát csökkentett alapanyagokból készültek, de egyéb finomságok is várnak majd rád. Ízelítőnek nézz meg párat a Youtube csatornámon: https://www.youtube.com/watch?v=_pXjJfFlEfE

  • Vitálkonyha étel házhozszállítás ételeiből 10% kedvezményben részesülhetsz

Ez az ajánlatom nagy segítséget jelenthet számodra a program sikeressége szempontjából.  Regisztrálj online majd ezt követően a regisztrációs kódodat küldd el nekem a katusattila@katusattila.hu címre, és így lesz érvényes a kedvezményed.  Így az amúgy is elérhető áron kapható Vitálkonyha ételekhez most még nagyobb kedvezménnyel juthatsz hozzá. Széles menüsorból választhatsz, "házhoz megy" és nem utolsó sorban ízletes és beltartalmilag is a célodnak megfelelő ételeket fogyaszthatod. Minden élelmiszer összetevője,kalória-, szénhidrát-, zsír- és fehérjetartalma is fel van tüntetve. Tökéletesen beilleszthető az étkezési programodba.

Bővebb információ: http://katusattila.hu/hirek/etkezes/121/vital-konyha-KATUSFOOD-alapanyagokbol-orszagos-etel-hazhoz-szallitas

  • 20% kedvezményt kap minden KATUSAKTÍV-os az ARMONIA kozmetikumokból
  • A www.katusattila.hu/webhop webáruházamból 20% - os kedvezményes vásárlási lehetőséged lesz

Érdemes rendelni, kipróbálni a KATUSFOOD édesítőszeremet, lisztkeverékemet és egyéb termékeimet, DVD-imet, Formáld Magad könyvemet vagy éppenséggel a KATUSBODY sportruházatomat. Ezek a termékek szintén nagyban hozzájárulhatnak a programod sikerességéhez. Élj a lehetőséggel!

Bővebb információ: http://www.katusbody.hu/

  • A program résztvevőjeként az összes személyi edzésemen, beleértve a csoportos személyi edzéseimet is kedvezményesen tudsz részt venni
  • 10 alkalmas személyi edzés bérlet vásárlása esetén 5000 Ft értékű ajándékcsomagot állíthatsz össze magadnak, amit a webáruházamból tudsz kiválasztani

 

4, Részletek, árak

Személyi edzések a Cutler Gold Lurdy Fitnesz teremben

Első alkalom: megismerkedés, regisztráció a programra, adatfelvétel, elméleti oktatás (testmozgás és táplálkozási alapjai), before fotó készítése, antropometriai mérések.

Újként a KATUSAKTÍV Átalakító Programban való részvételhez szükséges az első alkalommal egyszemélyes konzultáción részt venned.

Időtartam: 60-75 perc/1 alkalom

Ár: 10.000 Ft  Első alkalommal belépő jegyet a fitnesz terembe nem kell vásárolni, mert nem használjuk a gépparkot.

Második alkalomtól folyamatosan: Csoportos személyi edzések megkezdése, ahol több vendéggel foglalkozom egy időben.

Időtartam: 120-135 perc.

Ár:  Alkalmanként fizetve 5.000 Ft/alkalom, 10 alkalmas személyi edzés bérlet vásárlása esetén 4.500 Ft/alkalom, illetve 5.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz ajándékba, melyet levásárolhatsz a www.katusattila.hu/webshop oldalamon. A 10 alkalmas személyi edzés bérletet 5 hét alatt kell lejárni, vagyis minimum hetente 2 alkalommal kell részt venni egy edzésen. Az ár nem tartalmazza a terem belépőt.

Helyszín: Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14, 1097 

Jelentkezés: katusattila@gmail.com

 

Best Body csoportos aerobik edzések Sport Pontban

Helyszín: Budapest, Rózsa u. 50, 1064

Ár: Felnőtt 1.500 Ft/alkalom, diák, nyugdíjas, Terézvárosi lakos 1.000 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet: felnőtt 13.000 Ft, diák, nyugdíjas, Terézvárosi lakos  9000 Ft

 Időtartam: 60 perc/alkalom

Időpont: minden hónap első hétfőjén 18:00-kor

Jelentkezés: helyszínen, recepción

Fizetés: recepción

 

Best Body aerobik edzések Budapest Főváros XIII. ker. Önkormányzat Prevenciós Központ.

Helyszín: 1134 Budapest Tüzér utca 56-58.

Alapár : felnőtt 1.200 Ft/alkalom, diák, nyugdíjas 1.000 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet: felnőtt 1.100 Ft/ alkalom, diák, nyugdíjas 900 Ft/alkalom

13. kerületi lakosoknak a belépés ingyenes.

Dupla alkalmon is részt vehet egy alkalom áráért.

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program résztvevőinek:

Ár: felnőtt 1.100 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet: felnőtt 1.000 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 800 Ft/alkalom

Időtartam: 60 perc/alkalom

Időpont: minden szerdán 2 órán lehet résztvenni.

17:15-18:15-ig  Best Body Basic edzés IDŐPONT VÁLOZÁS

18:15-19:15-ig Best Body edzés

Jelentkezés: helyszínen

Fizetés: Készpénzben a mozgásterem előtt munkatársamnál közvetlenül az óra előtt lehetséges.

 

5, Információk az edzésről

Néhány alapvető információt az esetleges együttműködésünkkel kapcsolatban hadd osszak meg veled.

Minden hétköznap reggel 8 és este 10 között tudtok velem találkozni előre egyeztetett időpontokban. Legyél pontos kérlek, ugyanis nagy késések esetén nem érünk végig az edzésprogramon. Megfelelő sportfelszerelésben gyere, könnyed mozgást biztosító ruhában, sportcipőben és hozz magaddal törölközőt. Éhgyomorral ne gyere edzeni, mert veszélyeket rejt magában és a teljesítményed is csökkenni fog. Ideális esetben 1-2 órával edzés előtt célszerű étkezned. Folyadékpótlásról mindenképpen gondoskodni kell az edzés ideje alatt. Már edzés előtt meg kell kezdened a szervezeted hidratálását. Edzés után pótolnod kell az elvesztett folyadékot.

A javasolt heti 2-3 közös személyi edzés mellett egyéni edzéseket is végezhetsz kiegészítésképpen minden héten. Minimálisan heti 2 alkalommal erősítő és heti 3alkalommal minőségi kardió edzést javasolok a programom alapján neked, és természetesen nyújtást minden edzés után. Mindezt vagy velem, vagy akár nélkülem is megteheted, de ez a minimum elvárás. Ha van egyéb kedvenc sportod, mint például a zumba, tánc, torna DVD vagy tenisz, azt az előírt mozgásprogram felett csak mint bónusz javasolnám számodra.:) Amennyiben egy gyakorlat túl nehéz, túl könnyű, nem érzed jól magad, vagy bármilyen kérdésed van, kérlek fordulj hozzám. Fontos számomra a visszacsatolás. Nem biztos, hogy mindent észreveszek. Az edzések időtartama 120-135 perc. Arra kérlek, hogy tervezd a napodat 2 órás edzőteremben tartózkodással, hiszen a velem történő sportolást követően, az azt követő kardió edzés 30perc és nyújtás 10 percet vesz igénybe. A honlapomon található KATUSAKTÍV programot feltétlen töltsd ki.  Ez a programom szakmai alapja. Le is tudod menteni, részletekben kitöltetni, később újra megtenni ezt és összehasonlítani az eredményeidet. A kérdésekhez magyarázatok is tartoznak. Sokat tanulhatsz belőlük. :)

http://www.katusattila.hu/katusaktiv

Edzés időpont lemondásának szabályáról: Amennyiben a közösen, előre egyeztetett edzésidőpont BÁRMELY OKBÓL történő lemondása az edzés megkezdésének időpontja előtt 24 órán belül történik, akkor az alkalom felét ki kell fizetni. :( Amennyiben én mondom le az edzést, BÁRMELY OKBÓL, akkor a következő edzés féláron lesz. :) Remélem ez így korrekt és elfogadható, ugyanis a felszaporodó lemondások teljesen szétzilálják a napomat, ami ezáltal abszolút nem lesz tervezhető. Fizetés készpénzben történik edzés elején vagy annak végeztével, vagy bérleteseknél előre 10 alkalom. Vezesd te is  a megtörtént alkalmakat biztos ami biztos.:)

Jelentkezés a KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Programra:

katusattila@katusattila.hu

Jelentkezési lehetőség kapacitás függvénye.

 

Címkék: KATUSKATÍV, program, átalakító, fogyasztó, egészségmegőrző, aerobik, személyi edzés, dietetikus, kedvezmények, tavaszLegújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft