Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program

Katus Attila
Szeretnél formába lendülni? Testsúlyodat csökkenteni, az alakodat formálni? Akár az egész életmódodon változtatnál? Mindezt nem tiltásokkal és önsanyargatással elérni? Akkor ne halogasd, itt egy egyedülálló lehetőség számodra! Személyre szabott, ugyanakkor pénztárca barát életmódprogramot állítottam össze Neked! Folyamatos szakmai felügyelet, barátságos légkör, jó csapat, jó hangulat, kiváló közérzet vár rád! Az eredményt garantálom, már csak te kellesz hozzá! Hidd el, együtt könnyebb lesz:) Változtass, segítek Neked! Részletek....

 

Nagy Átalakító Program

 

A KATUSAKTÍV Nagy átalakító programját évente kétszer (tavasszal és összel) indítjuk, de bármikor jelentkezhetsz rá egész év folyamán és addig maradsz, amíg jól érzed magad vagy elérted a célodat. A program különböző elemekből áll. Ezekből a modulokból csak azokat válaszd ki, amelyeknél valóban úgy érzed, hogy szükséged van segítségre. Semmi sem kötelező, de lényegében minden és mindenki a rendelkezésedre áll. 

 

1. Gyakorlati rész

A csoportos személyi edzések a MOM Wellness központban zajlanak

Első alkalom: Személyes konzultáció, megismerkedés:), regisztráció a programra, adatfelvétel, elméleti oktatás (testmozgás és táplálkozási alapjai), before fotó készítése, antropometriai mérések.

Második alkalom: Megkezdődnek a csoportos edzések személyi edzőkkel, vagyis velem és segédedzőmmel Erdélyi Dorkával az edzőteremben, ahol maximum 4 vendéggel foglalkozunk egy időben. Az edzések időtartama 120-135  perc . Velem a bemelegítés és a súlyzós edzés 60-75 perc, Dorkával a  kardió edzés és a nyujtás pedig még 45-60 percet igénybe fog venni.

Szabadtéri csoportos személyi edzésekre is lesz lehetőséged az év folyamán, melyek helyszíne folyamatosan változik. Ezek lehetnek futó-, kerékpáros, nyújtó edzések, stb.

Nem csak személyi edzés formájában sportolhatunk együtt. A Best Body csoportos aerobik edzéseken is szívesen látlak. 2 helyszínen tartom a foglalkozásokat. Az egyik a BME Sportközpont, a másik pedig a Budapest Főváros XIII. ker Önkormányzata Prevenciós Központ. Ezek az alakformáló edzések állásban és talajon végzett erősítő gyakorlatokat tartalmaznak és egy rövid kardió blokkot is. Természetesen a bemelegítés és a nyújtás sem marad el. Megtanulandó koreográfiát, táncos részeket nem kell elsajátítanod.

Antropometriai mérések elvégzése, before-after fotó készítése kb. havi gyakorisággal igény szerint. Ezek az eljárások kalipperrel, bioimpedanciás mérőműszerrel, centivel végzett méréseket jelentenek. A kapott adatok megkönnyítik a kiindulási állapotod rögzítését, segítik tested jobb megismerését, a változásaid nyomon követését és egyben remélhetőleg motiváló hatással is bírnak.

Nyújtó edzéseken több alkalommal lesz lehetőség résztvenni. Itt nem az edzés elött és utáni nyújtás lesz fókuszban, hanem a fejlesztő nyújtás, vagyis az izületek, izmok nyújtási, hajlékonyságának fokozása. 

 

2, Elméleti rész

A programhoz szorosan tartozik a táplálkozási tanácsadás, erre a munkára Bencze Máriát kértem fel, aki egyébként a KATUSFOOD dietetikusa is egyben. Konzultációs és email-es kapcsolattartási lehetőséged lesz vele. Ő fog segíteni Neked a Katusaktiv program kitöltése alapján feltárni az étkezési, életmódbeli problémáidat. Ezek után általános és személyre szabott tanácsokat fog adni, illetve mintaétrendet is ad, ami alapján magabiztosan tudod elkezdeni a programot.

Elvárás a program során, hogy minden héten 1 alkalommal online konzultálj a KATUSAKTÍV dietetikusával, hiszen a táplálkozási szokásaid nagy mértékben befolyásolja eredményességedet.

ÚJDONSÁG! Szervezni fogunk több dietetikusi előadást, annak érdekében, hogy egy alap tudást megszerezz a táplálkozással kapcsolatban. Ezután már sokkal könyebb lesz a heti kapcsolattartás is.

Folyamatos kapcsolattartásra nem csak velem, Dorkával és a dietetikussal lesz lehetőség, de mint a programban résztvevők egymással is megismerkedhettek, tapasztalatot cserélhettek. Mindezt a KATUSAKTÍV Nagy Őszi átalakító program zárt facebook csoportján keresztül tudod megtenni. Természetesen e-mailen keresztül és persze személyesen is elérhető leszek számodra.

.

3, Programhoz tartozó kedvezmények

A programhoz számos kedvezmény tartozik. Az alábbi lehetőségeket célszerű kihasználnod, hogy eredményesebb legyél. Nem csak azért tettem bele ezeket az ajánlatba, hogy annak jó legyen az optikája.

 • Ajándék minta étrend

Mindenki számára biztosítunk egy 5 napos, napi 5 étkezést tartalmazó mintaétrendet, kalória, beltartalmi értékekkel. A minta, a dietetikus tanácsai illetve a Vitálkonyha alapján,  már Te is képes leszel saját magad összeállítani a mindennapos étrendedet.

 • Ajándék KATUSFOOD receptek

Összegyűjtöttem neked pár receptet amivel színesebbé, változatosabbá tudod tenni az étkezéseidet. Ezek főleg KATUSFOOD szénhidrát csökkentett alapanyagokból készültek, de egyéb finomságok is várnak majd rád. Ízelítőnek nézz meg párat a Youtube csatornámon: https://www.youtube.com/watch?v=_pXjJfFlEfE

 • Vitálkonyha étel házhozszállítás ételeiből 10% kedvezményben részesülhetsz

Ez az ajánlatom nagy segítséget jelenthet számodra a program sikeressége szempontjából.  Regisztrálj online majd ezt követően a regisztrációs kódodat küldd el nekem a katusattila@katusattila.hu címre, és így lesz érvényes a kedvezményed.  Így az amúgy is elérhető áron kapható Vitálkonyha ételekhez most még nagyobb kedvezménnyel juthatsz hozzá. Széles menüsorból választhatsz, "házhoz megy" és nem utolsó sorban ízletes és beltartalmilag is a célodnak megfelelő ételeket fogyaszthatod. Minden élelmiszer összetevője,kalória-, szénhidrát-, zsír- és fehérjetartalma is fel van tüntetve. Tökéletesen beilleszthető az étkezési programodba.

Bővebb információ: http://katusattila.hu/hirek/etkezes/121/vital-konyha-KATUSFOOD-alapanyagokbol-orszagos-etel-hazhoz-szallitas

 • Ajándék Vitaminwell sportital jár a személyi edzéseidhez az első két héten jelentkezőknek

 A Vitaminwell egy prémium kategóriás skandináv funkcionális sportital. Segít abban, hogy hidratált maradj és a sportoláshoz szükséges vitaminokat tartalmaz, ami által a teljesítményed kevésbé fog csökkenni az edzésed alatt. Nem mellékesen nagyon finom is:)

Bővebb információ: http://katusattila.hu/hirek/etkezes/181/vitaminwellhazankbanis

 • 20% kedvezményt kap minden KATUSAKTÍV-os az ARMONIA kozmetikumokból
 • A www.katusattila.hu/webhop webáruházamból 20% - os kedvezményes vásárlási lehetőséged lesz

Érdemes rendelni, kipróbálni a KATUSFOOD édesítőszereimet, lisztkeverékemet és egyéb termékeimet, DVD-imet, Formáld Magad könyvemet vagy éppenséggel a  KATUSBODY sportruházatomat. Ezek a termékek szintén nagyban hozzájárulhatnak a programod sikerességéhez. Élj a lehetőséggel!

Bővebb információ: http://www.katusbody.hu/

 • A program résztvevőjeként az összes személyi edzésemen, beleértve a szabadtéri csoportos személyi edzéseimen kedvezményesen tudsz részt venni
 • A program résztvevőjeként a Best Body csoportos aerobik edzéseimen kedvezményesen vehetsz részt
 • 10 alkalmas személyi edzés bérlet vásárlása esetén 5000 Ft értékű ajándékcsomagot állíthatsz össze magadnak, amit a webáruházamból tudsz kiválasztani
 • 10% kedvezmény a 18 év alattiak és a 65 év felettiek számára az edzéseimből.
 • MOM Wellnessben kedvezményes belépők: 

A MOM Wellnessben való konditerem használatra is kedvezményt kapsz, ha új KATUSAKTÍV Program résztvevő vagy. Az első alkalommal tudsz vásárolni 3 alkalmas bérletet mindösszen 3500Ft-ért, utána viszont minden bérlet árából 20% kedvezményre vagy jogosult, amit akár ketten is felhasználhattok, lejárhattok. (Nem csak hozzá tartozóval, hanem a programban résztvevő más KATUSAKTÍV-ossal is.)

 • Masszázs kedvezmény a MOM Wellnessben: 30% kedvezmény az első alkalommal ezt követően 10% kedvezmény

A MOM Wellness rezidens masszőrét ajánlom neked, aki nem csak nagyon kedves, de biztos vagyok benne, hogy egy kemény edzés után csodákat tud majd tenni. Bővebb információ: www.lilimasszazs.hu

MOM Wellness Központ
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
MOM Park "A" torony

Telefon: 06 70 94 00 527
E-mail: lilisza@gmail.com

 • Aki a KATUSAKTÍV Nagy Őszi Átalakító Program keretén belül a legtöbb edzésemen részt vesz, az 20.000 Ft értékű ajándékcsomagban részesül

Értékelem a kemény és áldozatos munkát, és ezzel az apró figyelmességgel szeretném honorálni azt.

 

 

4, Részletek, árak

Személyi edzések a MOM Wellness Központban

Első alkalom: megismerkedés, regisztráció a programra, adatfelvétel, elméleti oktatás (testmozgás és táplálkozási alapjai), before fotó készítése, antropometriai mérések.

 Új KATUSAKTÍV Őszi Átalakító Programban való részvételhez szükséges az első alkalommal egyszemélyes konzultáción részt venned.

Időtartam: 60-75 perc/1 alkalom

Ár: 8.000 Ft Első alkalommal belépő jegyet a fitnesz terembe nem kell vásárolni, mert nem használjuk a gépparkot.

Második alkalomtól folyamatosan: Csoportos személyi edzések megkezdése, ahol maximum 4 vendéggel foglalkozom egy időben.

Időtartam: 120-135 perc.

Ár:  alkalmanként fizetve 5.000 Ft/alkalom, 10alkalmas személyi edzés bérlet vásárlása esetén 4.500 Ft/alkalom , illetve 5.000 Ft értékű ajándékutalványt kapsz ajándékba, melyet levásárolhatsz a www.katusattila.hu/webshop oldalamon. A 10 alkalmas személyi edzés bérletet 5 hét alatt kell lejárni, vagyis minimum hetente 2 alkalommal kell részt venni egy edzésen. Az ár nem tartalmazza a terem belépőt, de kedvezményes bérletet tudsz vásárolni. Az első alkalommal 3 alkalmas bérletet mindösszen 3500 Ft-ért, utána viszont minden bérlet árából 20% kedvezményre vagy jogosult, amit akár ketten is felhasználhattok, lejárhattok.

18 év alatt és 65 év felett 10% kedvezmény a személyi edzés árából. A kedvezmény a személyi edzés bérlet árra nem vonatkozik.

Helyszín: MOM Park „A” torony. Cím: 1123 Budapest, Alkotás út 53. 

Jelentkezés: katusattila@gmail.com

 

Szabadtéri csoportos személyi edzések

Helyszín: változó, előre egyeztetve, minimum 3 jelentkező esetén

Gyakoriság: 1x/hét  

Időtartam: 60-75 perc

Ár: 3 főig nem szervezünk csoportos edzést, 4-5 jelentkező esetén 4.000 Ft/alkalom/fő,  6 -7 jelentkező esetén 3.000 Ft/alkalom/fő, 8-9 esetén 2.500 Ft/akalom/fő. 10 és 10 fő felett 2.000 Ft/alkalom/fő 10 alkalmas bérlet nincsen

18 év alatt és 65 év felett 10% kedvezmény a személyi edzés árából.

 

Best Body csoportos aerobik edzések BME

Helyszín: BME Sportközpont. XI:kerület Bertalan Lajos u.4-6

Alapár: felnőtt 1.200Ft/alkalom, diák, nyugdíjas 1.000 Ft/alkalom

10alkalmas: felnőtt 1.100 Ft/alkalom, diák, nyugdíjas 900 Ft/alkalom

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program résztvevőinek:

Ár: 1.100 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet: 1.000 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 800 Ft/alkalom

 Időtartam: 60 perc/alkalom

Időpont: minden kedden 18 órakor 

Jelentkezés: helyszínen

Fizetés: Készpénzben, nem a recepción, hanem a mozgásterem előtt munkatársamnál közvetlenül az óra előtt lehetséges.

 

Best Body aerobik edzések Budapest Főváros XIII. ker. Önkormányzat Prevenciós Központ.

Alapár : felnőtt 1.200 Ft/alkalom, diák, nyugdíjas 1.000 Ft/alkalom

10alkalmas: felnőtt 1.100 Ft/ alkalom, diák, nyugdíjas 900 Ft/alkalom

13. kerületi lakosoknak a belépés ingyenes.

KATUSAKTÍV Nagy Őszi Átalakító Program résztvevőinek:

Ár: 1.100 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 900 Ft/alkalom

10 alkalmas bérlet: 1.000 Ft/alkalom, diák/nyugdíjas 800 Ft/alkalom

Helyszín:   1134 Budapest Tüzér utca 56-58.

 Időtartam: 60 perc/alkalom

Időpont: minden szerdán 2 óra lesz megtartva. 17:00-18:00-ig és 18:15-19:15-ig

Jelentkezés: helyszínen

Fizetés: Készpénzben a mozgásterem előtt munkatársamnál közvetlenül az óra előtt lehetséges.

 

KATUSAKTÍV dietetikai tanácsadás

Minden héten 1 online dietetikusi tanácsadást tartalmaznak a személyi edzés árai. Vagyis minden héten mindenki írhat 1 emailt dietetikusunknak amiben le kell írnia, hogy mit evett a héten, esetleg milyen kérdések merültek fel benne. Ezt Mária átnézi és tanácsot ad, hogy a következő héten hogyan csináld jobban, mit hagyj ki, mit cserélj ki mire, esetleg a mennyiségekben is a változtatást javasolja. Ha szeretnéd, hogy sikeres legyen a program ezt a részt tedd kötelezővé magadnak.

Ha úgy érzed, hogy a mintaétrend amit adunk a program elején, a Vitálkonyha, az én tanácsaim, Mária online tanácsai sem elegek, hanem még konkrétabban szeretnéd az étrendedet formálni, van lehetőség személyes hosszabb lélegzetvételű konzultációra, személyes étrend kialakítására is. Ehhez vedd fel Máriával a kapcsolatot.

Elérhetőség, bejelentkezés: Bencze Mária: 06309605803

 

5, Információk az edzésről

Néhány alapvető információt az esetleges együttműködésünkkel kapcsolatban hadd osszak meg veled.

Minden hétköznap reggel 8 és este 10 között, hétvégén viszont reggel 9 és este 8 között tudtok velem találkozni előre egyeztetett időpontokban. Legyél pontos kérlek, ugyanis nagy késések esetén nem érünk végig az edzésprogramon. Megfelelő sportfelszerelésben gyere, könnyed mozgást biztosító ruhában, sportcipőben és hozz magaddal törölközőt. Éhgyomorral ne gyere edzeni, mert veszélyeket rejt magában és a teljesítményed is csökkenni fog. Ideális esetben 1-2 órával edzés előtt célszerű étkezned. Folyadékpótlásról mindenképpen gondoskodni kell az edzés ideje alatt. Már edzés előtt meg kell kezdened a szervezeted hidratálását. Edzés után pótolnod kell az elvesztett folyadékot.

A javasolt heti 2-3 közös személyi edzés mellett egyéni edzéseket is végezhetsz kiegészítésképpen minden héten. Minimálisan heti 2x1 óra erősítő és 3x30 perc minőségi kardió edzést javasolok a programom alapján neked, és természetesen nyújtást minden edzés után. Mindezt vagy velem, vagy akár nélkülem is megteheted, de ez a minimum elvárás. Ha van egyéb kedvenc sportod, mint például a zumba, tánc, torna DVD vagy tenisz, azt az előírt mozgásprogram felett csak mint bónusz javasolnám számodra.:) Amennyiben egy gyakorlat túl nehéz, túl könnyű, nem érzed jól magad, vagy bármilyen kérdésed van, kérlek fordulj hozzám. Fontos számomra a visszacsatolás. Nem biztos, hogy mindent észreveszek. Az edzések időtartama 120-135 perc. Arra kérlek, hogy tervezd a napodat 2 órás edzőteremben tartózkodással, hiszen a velem történő sportolást követően, az azt követő kardió edzés 30perc és nyújtás 10 percet vesz igénybe. A honlapomon található KATUSAKTÍV programot feltétlen töltsd ki.  Ez a programom szakmai alapja. Le is tudod menteni, részletekben kitöltetni, később újra megtenni ezt és összehasonlítani az eredményeidet. A kérdésekhez magyarázatok is tartoznak. Sokat tanulhatsz belőlük. :)

www.katusattila.hu/katusaktiv

Edzés időpont lemondásának szabályáról: Amennyiben a közösen, előre egyeztetett edzésidőpont BÁRMELY OKBÓL történő lemondása az edzés megkezdésének időpontja előtt 24 órán belül történik, akkor az alkalom felét ki kell fizetni. :( Amennyiben én mondom le az edzést, BÁRMELY OKBÓL, akkor a következő edzés féláron lesz. :) Remélem ez így korrekt és elfogadható, ugyanis a felszaporodó lemondások teljesen szétzilálják a napomat, ami ezáltal abszolút nem lesz tervezhető. Fizetés készpénzben történik edzés elején vagy annak végeztével, vagy bérleteseknél előre 10 alkalom. Vezesd te is  a megtörtént alkalmakat biztos ami biztos.:)

Jelentkezés a KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Programra:

katusattila@gmail.com

Ajánlatom érvényessége: 2017.09.11-2017.12.18

Jelentkezési lehetőség kapacitás függvénye.

 

Címkék: KATUSKATÍV, program, átalakító, fogyasztó, egészségmegőrző, aerobik, személyi edzés, dietetikus, kedvezmények, tavaszLegújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft