Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Receptek - sütés, főzés

Almás-körtés granola házilag

Készíts granolát házilag, KATUSFOOD termékekből! Ezúttal egy almás-körtés granola receptet hoztam, amihez a Brutál Mátrixot használtam.

Bővebben...

KATUSFOOD sütőtökös kevert süti

Remélem már mindenki lázasan készül az ünnepekre!

Bővebben...

KATUSFOOD kollagénes mangós pohárkrém

Ebben a hideg időszakban érdemes a szürke hétköznapokat megédesíteni egy-egy desszerttel, akár vacsorára elkészítve. Hoztam nektek egy isteni finom mangós pohárkrém receptet, amit a mangós ízesítésű Több, mint kollagén italpor hozzáadásával készíthettek el.

Bővebben...

KATUSFOOD ananász-uborka turmix

A KATUSFOOD étrend-kiegészítőkből igazán különleges turmixokat is lehet készíteni, ilyen többek között az ananászos-uborkás turmix is. Az elkészítéséhez mindössze három hozzávaló és egy turmixgép szükséges, mutatom is:

Bővebben...

KATUSFOOD Kollagénes málnás tápióka puding

A Több, mint kollagén termékeimből nagyon sok mindent el lehet készíteni, többek között pudingot is. Ezúttal egy málnás puding receptjét hoztam el, amihez tápiókagyöngyöket használtam.

Bővebben...

KATUSFOOD madártej

Tudtad, hogy KATUSFOOD étrend-kiegészítőből egy istenien finom madártej is elkészíthető a recepthez kötelező elem a KATUSFOOD Étkezés helyettesítő vanília ízesítésben! Mutatom a receptet:

Bővebben...

KATUSFOOD csokoládés banánturmix

Egy kicsit felturbóznád a napi Étkezés helyettesítő adagodat? Mutatok egy tuti receptet!

Bővebben...

KATUSFOOD zsírégető narancsos-lime-os limonádé

Hoztam Nektek egy újabb, igazi frissítő limonádé receptet, amit néhány perc alatt elkészíthettek. A receptet többek között a Brutál Mátrix termékemmel készítettem el, így amellett, hogy tökéletes frissítő, az elfogyasztásával 22 féle hatóanyagot viszünk be a szervezetünkbe, például C- és B6-vitamint, kálcumot, cinket, biotints, krómot és MSM-et is.

Bővebben...