Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Könyv, DVD

Katus Attila
Kiadványok

Katus Attila kiadványok!

Minden évben létrehozok egy Best Body aerobik DVD-t, hiszen nagyon sokan nem jutnak el hozzám Budapestre az aerobik óráimra, illetve a fellépéseimre, viszont nagyon szívesen mozognának, sportolnának velem. Ezért is jövök ki újra és újra DVD-kkel, hogy az otthon aerobikozó közönségnek is elérhetővé váljak és segítsek.

Formáld Magad Könyvsorozatom első része, amely a testmozgásról szól, már kapható. Ebben az évben pedig a második rész, a táplálkozással kapcsolatos szakmai írásom lesz elérhető.
Fogadjátok őket szeretettel.

 

Katus Attila első könyve: Formáld Magad!

Ezt a könyvet Neked írtam. Most biztosan felmerül benned a kérdés, hogy tudod-e majd használni, ha nem vagy szakmabeli. A válaszom: természetesen igen! Sőt leginkább azokat szeretném megszólítani a könyvemen keresztül, akik nem szakemberek, hanem hétköznapi, az egészségükkel törődő, a táplálkozásukra odafigyelő, sportolni szerető személyek, mint amilyen - feltételezem - Te is vagy! Emellett azonban fontosnak tartom, hogy írásom mind a tágabb értelemben vett szakma képviselői, mind pedig a tisztelt kollégák körében is érdeklődést keltsen. Bízom benne, hogy ők ugyancsak izgalmasnak, érdekesnek találják majd, és sok új, hasznos információval tudok szolgálni számukra is.
Kiknek szól tehát a könyv? Kezdőknek, újrakezdőknek; fiataloknak, középkorúaknak, idősebbeknek; sportolni vágyóknak, sportimádóknak, "sport-szkeptikusoknak", az egészséges életmód híveinek. És azoknak is, akik már feladták a sportolást vagy az egészséges táplálkozást, esetleg csalódtak, vagy akik nem tudják, hogyan vágjanak bele az életmód-váltásba. Egyszóval: mindenkinek!
Minden út az első lépés megtételével kezdődik. Rajta hát, gyere velem induljunk el együtt!

Megrendelhető: https://www.katusbody.hu/kiadvanyok/konyv

Egyedi dedikálással is kérhetitek: írjátok a megjegyzésbe

 

Katus Attila DVD-k

Best Body - Szuper Alakért, a Szupermodellel

A Best Body - Szuper Alakért, a Szupermodellel!  DVD-met leginkább középhaladóknak ajánlom, akik szeretnék hatékonyan formálni a has és farizmukat, de ezúttal nagyobb hangsúlyt szeretnének helyezni a felsőtestük formálására is, valamint a testzsírszázalékukat is csökkenteni szeretnék. A kritikusnak tartott testrészek mellet, mint például a has és farizom, ezúttal a kar, mell, váll és hátizmokat is erőteljesen megdolgoztatjuk. Ennek oka, hogy a nők felső test ereje legtöbb esetben arányaiban gyengébb és sokszor elhanyagoltabb és az alsó testükhöz képest. A DVD első felében tehát a felső test erősítése történik meg, gumikötél használatával. A hatékonyság növelése érdekében külön blokkokra osztottam a hát, a mell, a váll és a kar izmainak is a formálását, erősítését. A második részben a far és hasizom formálása, erősítése kerül a fókuszba nagyszerű és hatásos gyakorlatokkal. Maguk a gyakorlatok nem jelentenek különösebb koordinációs kihívást, csak némi akaraterőre lesz szükséged a gyakorlatok végrehajtásához. Ezúttal Tánczos Lilla kollégám, szupermodell és személyi edző lesz a segítségünkre.
Gyere, kerülj te is fitt formába a Best Body edzésprogramom segítségével!
Változtass! Segítek Neked!
Jó sportolást!
Katus Attila

Megrendelhető: http://www.katusbody.hu/kiadvanyok/kiad-szuper-best-body-dvd

 

Best Body - Fitten a Miss Fittel

A Best Body - Fitten a Miss Fittel DVD-men állásban és talajon végezhető, erősítő / alakformáló gyakorlatokkal találkozhatsz, melyben elsősorban a comb-, far- és hasizom erősítése áll a fókuszban.
Az első blokk egy rendkívül hatékony, kreatív módon összeállított intenzív guggolás kombinációt tartalmaz, mely alaposan megdolgoztatja a comb és farizmaidat, és nem utolsó sorban kardió hatása is jelentős, vagyis rengeteg kalóriát égethetsz el rövid idő alatt.
Az edzés második felét talajon végezhető farizom gyakorlatokkal folytathatjuk, illetve erőteljesen megeddzük a hasizmaidat is. 
Ezt a DVD-t inkább középhaladóknak ajánlom, akik egy időben szeretnék hatékonyan formálni a hasukat, lábukat és farizmukat, illetve csökkenteni testzsírszázalékukat.
Maguk a gyakorlatok nem jelentenek különösebb koordinációs kihívást, csak némi akaraterőre lesz szükséged a gyakorlatok végrehajtásához, amiben természetesen mindvégig segítségedre leszünk Késmárki Enikővel, a 2016-os év Miss Fit szépségverseny győztesével.

Gyere, kerülj te is fitt formába a Best Body edzésprogramom segítségével!
Változtass! Segítek Neked!

Megrendelhető: http://www.katusbody.hu/kiadvanyok/kiad-fitten-best-body-dvd

 

Best Body - Alakformálás felsőfokon

A DVD-n az általam kifejlesztett Best Body alakformáló edzésprogramot találjátok. Ezúttal is kifejezetten hatékony gyakorlatokat válogattam össze Nektek, melyek segítségével MINDEN izomcsoportunkat alaposan átmozgatjuk, erősítjük, mobilizáljuk. Az elmaradhatatlan bemelegítést követően, a szokásos erőteljes guggolás kombinációval kezdünk, amelyet a végén egy kardió blokkal zárunk. Ezt követően a talajon folytatjuk erősítő gyakorlatokkal, nem kímélve a kar, hát, far és hasizmokat. Levezetésképpen egy kellemes, nyújtó lazító programon is részt vehettek. A gyakorlatok összeállítása során, nagyon ügyeltem arra, hogy a nagy izomcsoportokat erőteljes módon megterheljem, de mindez alacsony ízületi terhelés mellett történjen. A torna végén várhatóan - velem együtt - kellemesen el fogtok fáradni, de biztos vagyok abban, hogy edzésprogramom hatására energikusabbak, mozgékonyabbak lesztek, az alakotok formálódni, a testösszetételetek pedig javulni fog.

Megrendelhető: https://www.katusbody.hu/kiadvanyok/dvd/kiad-alakformalas-felsofokon-dvd

 

Best Body - Tornázz a Királynővel, Kelemen Henriettával!

A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, legrangosabb és legnézettebb szépségversenye, mára közel 90 ország versenyzői vesznek részt a megmérettetésen. 
A MUH felkészítő csapatának és szakmai zsűrijének tagja Attila is, így a 2014-es év Királynője, Kelemen Henrietta is az ő segítségével készült a Világversenyre.
„Imádok Attilával edzeni, gyors és látványos fejlődésen mentem keresztül. Ha Te is királynőként szeretnél tündökölni, sportolj velünk!” – Kelemen Henrietta.
A DVD-n találsz egy guggolás és kitörés kombinációkban tartalmas Best Body erősítő részt, egy erőteljes kardió blokkot, majd ezt követően talajon végzett erősítő alakformáló gyakorlatok következnek, amelyek megdolgozzák a felső testet, javítják a testtartást és formálják a has- és farizmot is. Természetesen az edzés elején elengedhetetlen a ráhangoló bemelegítés, a végén pedig a lazító nyújtás. Mindez napi 50 perc ráfordítással!

Megrendelhető: https://www.katusbody.hu/kiadvanyok/dvd/kiad-tornazz-a-kiralynovel-dvd

 

 

Best Body - Várandós Fitnesz Sándor Orsival

Sándor Orsi és Katus Attila közös DVD-je valóban különleges. Orsi - aki maga is testnevelő tanári képesítéssel rendelkezik - Katus Attila segítségével terhessége utolsó trimeszterében is bizonyítja, hogy a testmozgás minden életszakaszban nagyon fontos. A DVD egyedülálló a magyar piacon, hiszen tartalmaz egy 35 perces aerob tréning blokkot és egy 22 perces Fitballon végzett edzésanyagot is, amely tehermentesített helyzetben mozgatja meg a kismama gerincét. Mindez kiegészül egy 8 perces személyi edzős programmal, mellyel az összes főbb izomcsoportodat átmozgathatod még akkor is, ha csak nagyon kevés idő áll rendelkezésedre. A DVD-n nyújtó és relaxáló részt is találsz. A különböző blokkokat felváltva vagy egymásra építve is lehet gyakorolni, így mindenki saját ritmusa, igénye szerint végezheti el a napi szükséges testmozgást.

A mozgásanyagot szakértő gyógytornász és masszőr is lektorálta, így biztos lehetsz benne, hogy a gyakorlatok csak és kizárólag a javadat szolgálják!

Szép és gondmentes babaváró időszakot kívánunk!

Megrendelhető: https://www.katusbody.hu/kiadvanyok/dvd/kiad-varandos-fitnesz-dvd

 

Best Body - Fittaréna

A Best Body FittAréna DVD anyaga a 2013-11-03-án megrendezett 8. FittAréna edzésprogram felvétele, egy 40 perces rendkívül hatékony és intenzív, elsősorban erősítő hatású alakformáló torna. A gyakorlatok döntően a különböző guggolások változatos és kreatív módon történő összefűzésével épülnek fel. A megfelelő technikával végzett guggolások rendkívül hatékonyan formálják a comb, far, has és hátizmokat, sőt a testtartást is javítják.
A guggolás kombinációk, mint az elsőszámú erősítő gyakorlatok azáltal, hogy megedzik lényegében az összes főbb izomcsoportot, kiváló hatással bírnak az ízületi-, légzési-, szív- és keringési rendszerre is.
Általuk sok kalória égethető, így a zsírszázalék csökkentésében is nagy szerepet játszanak.
A program elengedhetetlen része a megfelelő bemelegítés és az óra végi nyújtás, levezetés, valamint a humor, jó hangulat, a dinamikus, dallamos zene és az elengedhetetlen izomláz.

Megrendelhető:https://www.katusbody.hu/kiadvanyok/dvd/kiad-szemelyi-edzok-dvd

 

Best Body - Katus Attila és Tamás: Személyi Edző

DVD Kezdőknek – Indulj az alapoktól! A DVD tartalma nem egy aerobik edzésprogram, inkább egy kifejezetten kezdőknek vagy hosszabb kihagyás után "visszatérőknek" és túlsúllyal rendelkezőknek tervezett mozgásprogram. A lemezen összesen 24 db edzést találsz, pont azért, hogy a fokozatosság elvének és a saját fittségi állapotodnak megfelelően állíthasd össze napról-napra, hétről-hétre mozgásanyagodat!
Ezzel a módszerrel és gyakorlat összeállítással biztosítjuk Neked a változatosságot és a fokozatosságot, hogy kitartóan tudd végezni a mozgásprogramodat.
Ne feledd: Mindig csak apránként növeld a terhelést! Ha tyúklépésben igyekszel eljutni valahova, akkor is oda fogsz érni!
Adj időt a szervezetednek a változásra!
Jó sportolást kíván, Katus Attila és Katus Tamás

Megrendelhető: https://www.katusbody.hu/kiadvanyok/dvd/kiad-szemelyi-edzok-dvd

Könyv, CD, DVD kiadványok

Címkék: kiadványok, könyv, dvd