Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Hírek

Mire figyeljünk ősszel? Vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok fontossága - 1. rész

Az időjárás változásával, az évszakváltással egyidejűleg nemcsak a D-, hanem számos egyéb vitamin, ásványi anyag, rost és egyéb hasznos növényi hatóanyag megfelelő mennyiségű bevitelének lehetősége is csökken. A vitaminokban, ásványokban és rostokban dúskáló szezonális gyümölcsök és zöldségek száma a polcokon szeptemberben, októberben még kielégítő, de novemberre drasztikusan elkezdenek csökkenni. Ezek a vitaminbombák kora, de leginkább késő tavasszal érnek majd be csak újra.

Bővebben...

Kezdd lendületesen az őszt - edzéstippek az őszi időszakra

Véget ért a nyár és ezzel együtt a nagy meleg is. Szomorkodásra azonban semmi okod, ugyanis az ősz a legjobb évszak a sportoláshoz. Az alábbi tippek segítségével neked is könnyebben fog menni az őszi sportolás, és kirobbanó formában vághatsz neki a hideg télnek. Sőt, ha rendszeresen sportolsz, akkor elkerülheted az őszi levertséget és komorságot, megőrizheted az egészséged, és a fáradtságnak is búcsút mondhatsz.

Bővebben...

KATUSAKTÍV Kerékpártúra (Kis-Balaton kör)

Jelentkezz a KATUSAKTÍV Kerékpártúra (Kis-Balaton kör) programunkra!

Bővebben...

Fontos tápanyagok, amiket sportolásnál érdemes fogyasztani

Sportolás közben a szervezet fokozott igénybevételnek van kitéve. Ez annyit jelent, hogy a bizonyos időtartamig, bizonyos intenzitással megterhelés éri a testet fizikálisan és mentálisan egyaránt.

Bővebben...

Őszi KATUSAKTÍV Tábor Zalakaros

Kedves Érdeklődő! Köszönjük megtisztelő érdeklődését a zalakarosi KATUSAKTÍV tábor iránt!

Bővebben...