Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Hírek

Tippek az immunrendszer erősítésére

A gyakori vagy hosszan elhúzódó megbetegedések és allergiás tünetek gyakran az immunredszer terhelt állapotára és kimerültségére utalnak. De mit tehetsz a mindennapokban azért, hogy az immunrendszered megfelelően működjön? Az életmódod komoly hatással van a védelmi rendszered működésére, így érdemes először a mindennapi szokásaidat felülvizsgálni. Amint kevesebbet alszol, stresszesebb és kimerültebb vagy, a szervezeted is kevésbé tud ellenállni a kórokozókkal szemben.

Bővebben...

KATUSFOOD Kollagénes málnás tápióka puding

A Több, mint kollagén termékeimből nagyon sok mindent el lehet készíteni, többek között pudingot is. Ezúttal egy málnás puding receptjét hoztam el, amihez tápiókagyöngyöket használtam.

Bővebben...

KATUSFOOD madártej

Tudtad, hogy KATUSFOOD étrend-kiegészítőből egy istenien finom madártej is elkészíthető a recepthez kötelező elem a KATUSFOOD Étkezés helyettesítő vanília ízesítésben! Mutatom a receptet:

Bővebben...

KATUSAKTÍV Tábor Mezőkövesd

Kedves Érdeklődő! Köszönjük megtisztelő érdeklődésedet a mezőkövesdi KATUSAKTÍV tábor iránt!

Bővebben...

KATUSFOOD csokoládés banánturmix

Egy kicsit felturbóznád a napi Étkezés helyettesítő adagodat? Mutatok egy tuti receptet!

Bővebben...

Ezért fogyassz nyáron is kollagént

Ugyan a nyári hónapokban az önfeledt kikapcsolódásé a főszerep, a bőröd nem pihen! Az erős nyári napsütéssel szemben fontos, hogy megfelelően támogasd a védelmét. Hogy ne sérüljön tartósan és veszítsen túlzottan a víz-és zsírtartalmából, a fokozott fényvédelem és a megnövelt folyadékbevitel mellett kiemelt figyelmet kell fordítani a belső védelemre is.

Bővebben...