Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Étkezési tippek

Tippek az egészséges karácsonyi étkezéshez

A karácsonyi időszakról elsőre nem az egészséges táplálkozás jut az eszünkbe. Az ünnepek alatt gyakran előfordul, hogy a sok finom falatnak köszönhetően túl esszük magunkat, nehezebb a mértéktartás, és a cukorban, szénhidrátban és zsírban gazdag ételek nem csupán a plusz kilóknak kedveznek, de az emésztőrendszerünkre is extra terhet rónak.

Bővebben...

Vitaminok szerepe - melyik vitamin mire jó?

Ahhoz, hogy a szervezeted megfelelően működjön a mindennapokban, és szellemileg is fitt és kiegyensúlyozott légy, érdemes figyelmet fordítani a vitamin szinted állapotára.

Bővebben...

Minden amit a zsírokról tudni éredemes

1. rész Kezdjük az alapoknál…a zsírbevitelről általánosságban és a megfelelő zsírprofil kialakításáról. Az étkezési zsiradékok táplálkozásunk nélkülözhetetlen elemei. Hogy miért, ez nemsokára ki fog derülni.

Bővebben...

Tippek az immunrendszer erősítésére

A gyakori vagy hosszan elhúzódó megbetegedések és allergiás tünetek gyakran az immunredszer terhelt állapotára és kimerültségére utalnak. De mit tehetsz a mindennapokban azért, hogy az immunrendszered megfelelően működjön? Az életmódod komoly hatással van a védelmi rendszered működésére, így érdemes először a mindennapi szokásaidat felülvizsgálni. Amint kevesebbet alszol, stresszesebb és kimerültebb vagy, a szervezeted is kevésbé tud ellenállni a kórokozókkal szemben.

Bővebben...