Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program

Katus Attila

ONLINE KATUSAKTÍV KÉRDŐÍV

 

1, Az Online KATUSAKTÍV Testsúlycsökkentő, Egészségmegőrző Programba való jelentkezés után, az első feladatod, hogy az állapotfelmérés részeként töltsd ki ezt a kérdőívet.

2, Ne felejts el regisztrálni az oldalra, hiszen csak úgy tudod elmenteni magadnak a kitöltött kérdőívet! http://katusattila.hu/registration

3, Regisztráció után be kell jelentkezned a katusattila.hu oldalra mobilon a regisztráció alatt, laptopon a regisztráció mellett.

4, Bejelentkezés után elkezdheted az itt található alap adatokat megadni, és kiválasztani, hogy melyik programban szeretnél részt venni : egészségmegőrző/testsúlycsökkentő.

5, Adatok megadása után töltsd ki a kérdőívet, majd a végén jegyezd fel magadnak a %-os eredményeket (ezekre az adatokra is szükség lesz) és mentsd el az egész kérdőívet.

6, Elmenetett kérdőívet és a %-os eredményeidet küldd vissza nekem emailben úgy, ahogy az első emailben leírtam neked!

 

(Ha nem jelentkeztél a programra, de szeretnéd tudni, milyen állapotban vagy, van lehetőséged most ingyenesen kitölteni. Ha nem tetszik a végeredmény és szeretnél változtatni, akkor jelentkezz az Online KATUSAKTÍV Programra!)

http://katusattila.hu/hirek/eletmod/199/online_katuskativ_program

 

Kérjük add meg az adataid!

*
*
*
*
*
*
*
A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kérjük válassz edzésprogramot!