Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Space Harmony Sugárzásvédelem

Katus Attila
-SHS-Minden amit a sugárzásvédelemről tudnod kell.

SPACE HARMONY- SUGÁRZÁSVÉDELMI RENDSZEREK

Felgyorsult világunkban nem is annyira a tér, sokkal inkább a térben elfoglalt helyünk és érzéseink határozzák meg azt, ki mit lát otthonának. Otthonunk a hazánk, otthonunk a szülői ház, otthonunk a lakás melyben új életet kezdünk, s otthonunk a Föld is, tulajdonképpen minden pontján. Mentsvárunk és nyugalmunk központjának védelme elsődleges fontossággal bír mindenki számára, aki felelősen, környezettudatosan és ami a legfontosabb: egészségtudatosan éli mindennapjait.
Hiszen védjük otthonunkat a betörőktől, naptejjel kenjük bőrünket a leégés ellen, villámhárítót szerelünk a tetőnkre és gyerekzárat a késes fiókra. Azt gondolnánk, hogy mindent megtettünk, pedig az elektroszmog ott ólálkodik körülöttünk és folyamatosan kering otthonunkban, ahol a legtöbb időt töltjük.

 A világon mindenütt a könnyű, célszerű lakberendezés hódít. Az olyan bútorzat, amely kevesebb munkát ad a háziasszonynak, könnyebben kezelhető, a lehető legkevesebb nyersanyag felhasználásával készül és ennek megfelelően az ára is kedvező. Kényelmünk minden szintjén a távvezérlés segít bennünket komfortunk maximalizálásának eléréséhez. De Bluetooth-al kapcsolódunk a zenéhez, ultrahangos a lázmérőnk, mikrohullámú sütőben melegítjük a vacsorát, wifin csatlakozunk a világhálóhoz, és a babyőr is rádió-frekvenciával kommunikál.
Észre sem vehető módon hálóznak be bennünket a kis-és nagyfrekvenciás sugárzások, melyek elektroszmog formájában csapódnak le ránk.

Elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében.

Manapság kevés az olyan pont a bolygónkon, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség. Ezen felül további terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, a elektormágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak.

Az ember létfontosságú szerveinek 70% feletti a víztartalma, vérünk hemoglobinjának pedig van vastartalma is amely mágnesezhető és így molekulái külső hatással rezgésbe hozhatóak.

A megnövekedett elektroszmog lehetséges egészségügyi kockázatai lényegileg az alábbiak szerint nevesíthetőek, illetve a feltüntetett egészségügyi problémákkal hozhatóak összefüggésbe: alvászavarok, éjszakai ébrenlét szédülékenység, hányinger, kiütések, székletproblémák, gyakori fáradtság, impotencia, frigiditás, termékenyítő képesség csökkenés meddőség, korai abortusz, vetélés (medicalonline.hu 20180701), vegetatív idegrendszeri distonia, depresszió, pánik szindróma, fejfájás, fülzúgás, halláskárosodás, cukorbetegség, embólia, trombózis, feji melanomás betegsége, gyulladások, különböző daganatok, hormonális problémák, teljesítmény csökkenés, látásromlás (szürke hályog képződés), gyermekkori leukémia, alkohol-, dohány-, illetve drogfüggőség, reumatikus gyulladások, ízületi problémák, izomsorvadás, meghosszabbodik a rehabilitációs időtartam műtétek, sérülések után, elektro hiperérzékenység, koncentrációhiány    súlyosabb esetben szív- és keringési problémák, akár DNS mutációk is (webbeteg.hu 20160701 WIFI allergia), kevesebb anyatej (szülés után), interferencia jelenség esetén szívmegállás, epileptikus rohamok, keringési zavarok, lassúbb gondolkodás, sclerosis multiplex, alzheimer kór, skizofrénia, lassabb reflexek, miómák, ciszták, lassúbb bélműködés, pajzsmirigy problémák…

Dr Erdei Edit szakmai állásfoglalása az elektroszmog kockázatairól:

https://shssystem.hu/sugarzasok-egeszsegugyi-kockazatai-dr-erdei-edit-phd/

A sugárzás, mint észrevétlen jelenség az emberi szervezet és általában az egész élővilág számára a közvetlen környezetünkben úgy van jelen, hogy arról valós, érzékelhető, aktuális tudomásunk lenne.

Ily módon az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére, befolyásolja bioritmusunkat, agyműködésünket, hormonrendszerünket és hosszú távon károsíthatja egész szervezetünket.

Mivel ma már az otthonainkban, a munkahelyünkön és az autóinkban, közlekedési eszközeinkben sem vagyunk biztonságban, így az egészéges, tudatos életmód, illetve a helyes táplálkozás igénye mellett elengedhetetlen részévé vált a mindennapjainknak a sugárzás elleni védelem is.

VÉDELMEZŐ

Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével létrehoztunk egy műszaki védelmi rendszert. Egy olyan védelmező egységet, mely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást és a negatív földsugárzásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák, a sejtpotenciál zavarok rendeződnek. Sejthártyák elektromagnetikus vezérlési potenciálja stabilizálódik, ezáltal a sejtpotenciál és sejtkommunikációs zavarok jelentősen mérséklődnek esetlegesen megszűnnek (a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos háztartási berendezések használata ellenére is). Tehát, az egészséges szervek, szervrendszerek működésének alapfeltétele a sugárzásilag rendezett élettér. Energetikailag és funkcionálisan is támogatjuk az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ez a VédelMező rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket, melyeket továbbfejlesztettünk, kiegészítettünk és egy egységes rendszerbe kapcsoltuk őket.

Az SHS BUSINESS védelmi rendszerek mellett a folyamatos tapasztalatgyűjtés és fejlesztések eredményeképpen létrehoztuk az SHS HOME termékeinket, melyek egyfajta VédelMezőt teremtenek otthonunk körül.

https://shssystem.hu/wp-content/uploads/2019/10/SHS_HOME_HU.pdf

 

SHS SMART

AZ ERŐ A KEZÜNKBEN VAN – DE MILYEN ÁRON?

Manapság a szórakoztató tevékenységeink és a mindennapos munkánkhoz használt eszközeink nagy része olyan technológiákból érhető el, amelyeket hosszú időn át a kezünkben tartunk. Soha nem volt még annyi erő a kezünkben, hogy kommunikálni, beszélgetni, játszani, információt találni és üzleti tevékenységet tudjunk folytatni laptopokkal, mobiltelefonokkal, tabletekkel és más modern elektronikus eszközökkel.

Ennek az erőnek azonban ára van: potenciális egészségügyi kockázatokat hordoz magában az eszközeink által előidézett elektromágneses mezők miatt. Komoly kitettséget okoz az elektromos vezetékeink és hálózataink kisfrekvenciás térereje is. A mikrohullámú sütőnk, az elektromos fogkefénk, a hajszárítónk, a fénymásolónk és egyéb más elektromos berendezéseink pedig maguk is sugároznak. Egyre jelentősebb egészségügyi terhelést jelent számunkra a nagyfrekvenciás hálózataink sugárzása is, amely az évről évre intenzívebb rádiófrekvenciás- és más jeladókból, melyek észrevétlenül jelen vannak körülöttünk és elektroszmog formájában hatnak vissza ránk. Az elektroszmog az elektromágneses jelenség-kör zavaró hatásait foglalja magában, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében.

Így ma már szinte nincs is olyan pontja a bolygónknak, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség.

Az általunk használt hordozható és kompakt elektronikus eszközöket közvetlenül használjuk kézzel elérhető távolsággal, így nincs védelem az eszköz és a test között. A laptopok és a tabletek szorosan közel vannak hozzánk, a mobiltelefonok pedig közvetlenül érintik a fejünket, testközelben hordjuk őket, a „harmadik kezünkké” váltak.

 

HOGY HAT EZ RÁNK?

Egyre több tudományos tanulmány kimutatja, hogy a sugárzás és az általa okozott hőhatás együttesen számos egészségügyi problémához vezethet, beleértve a termékenységi problémákat, a DNS-sérüléseket, a bőrproblémákat valamint más súlyos egészségügyi problémákat is. Ezek az eszközök –amelyek olyan közel vannak hozzánk és egymáshoz is, halmozottan negatívan hatnak a testünkre.

MI VÉD MEG MINKET?

    

Sok évig tartó probléma feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével létrehoztunk egy műszaki védelmi rendszert.

Egy olyan védelmező egységet, mely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást, geopatikus torzulásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák , a sejtpotenciál zavarok rendeződnek,  (a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos háztartási berendezések használata ellenére is). Ezért az egészséges táplálkozásban jelen lévő minőségi tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok és aminosavak sokkal könnyebben bejutnak a sejtek belsejébe, így minőségi és hatalmas energia ég el sejtszinten, ugyanakkor az égéstermékek során keletkezett méreganyagok kijutnak a szervezetből. A sugárzás védelmi rendszerre épülő egyénvédelmi eszközeinkkel energetikailag és funkcionálisan is támogatjuk az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ezen eszközök alkalmazzák az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, melyeket továbbfejlesztettünk, kiegészítettünk és egy egységes rendszerbe kapcsoltunk. Ezen rendszer elemi egysége az SHS SMART

Az SHS SMART védelmet biztosít a fent részletezett sugárzások ellen, a mindennapos használati multimédia- és okos eszközök által koncentráltan jelenlevő ártalmas háttérsugárzásra. Az eszköz kis mérete és könnyű elhelyezhetősége okán lehetőséget biztosít, hogy akár a munkatársak, vagy szeretteink saját maguk felragasszák készülékeikre, kialakítva a személyes védelmet.

https://shssystem.hu/shop/smart/shs-smart-krom/

https://shssystem.hu/shop/smart/shs-smart-dekor-feher/

 

SHS CARS

VÉDELEM AZ AUTÓBAN

A zárt térben, de az emberi testen kívül lévő háttér- sugárzás nagysága akár 45-50-szerese is lehet a kültéri értékeknek.

Az egyre kifinomultabb járműtechnológia, mely GPS irányítás, GPS nyomkövető eszközök, távvezérlők, tápellátási tartozékok,
rádiós és zenei rendszerek, bluetooth segítségével növelik az autó hatékonyságát és a mi biztonságunkat valamint kényelmünket. Ezen rendszerek káros hatásai észrevehetetlen módon körbevesznek bennünket.

Negatív információ szűk helyen

A jármű karosszériája úgy működik, mint egy Faraday kalitka, mely az összes elektromágneses sugárzást az autó szűk belső terében zárja le. Ezen hatásra szervezetünk fáradtsággal, fejfájással, koncentrációvesztéssel és a reflexek lassulásával reagál. A már fentiekben részletezett elektromágneses sugárzások szempontjából a legsebezhetőbb személy nem feltétlenül az, aki az autót vezeti.

Például az akkumulátor, hangszóró vagy a Bluetooth egység mellett ül az utas, akkor a sugárzás értékei érthető módon magasabbak lehetnek. Íly módon a sugárzás veszélyének legalább annyira ki van téve az utas, mint a vezető is.

      

 AZ SHS CARS – KOMPLEX MEGOLDÁS AZ ÖN AUTÓJÁBAN

Az SHS CARS egy olyan komplex sugárzásvédelmi technológia, amely az utazás közben is sugárzásilag rendezett életteret biztosít számunkra.

https://shssystem.hu/termekkategoria/cars/

 

SHS RELAX

FUNKCIONÁLIS TÉRVÉDELEM

A kutatások során egyértelműen kimutathatóvá vált, hogy a harmonizált mikrokörnyezet kialakítása jelentős preventív hatással bír az egészségvédelem területén.

Termékfejlesztésünk során kiemelt hangsúlyt fordítottunk a funkcionális terek védelmére, úgymint nappali vagy lakószobák, háló és pihenő terek védelme, lévén ezen környezetben töltjük a legtöbb időt,  és ideális esetben a szervezet pihenését tovább javítja a kiegyensúlyozott környezet. Ennek kialakításában elengedhetetlen a helyiség sugárzásvédelmét ellátó, harmonizált élettéret biztosító eszköz megléte.

https://shssystem.hu/termekkategoria/relax/

 

SHS HOME COMPLEX

MEGOLDÁS A ELEKTROSZMOG MENTES ÉLETTÉRRE

Mindenkinek szüksége van harmonizált élettérre a tudományos-technikai fejlődés jelenében, így a védekezés az egyetlen megoldás.

Az SHS HOME egy olyan komplex sugárzásvédelmi technológiát ajánl megoldásnak, amely életterünket érintő, minden egészségre negatívan ható sugárzással szemben, is teljes körű védelmet biztosít.

                      

A pihentető otthoni élmény során ezeknek a kellemetlen és káros hatások kiküszöbölésének érdekében dolgoztuk ki az SHS HOME-ot, azzal a céllal, hogy csökkenteni tudja az elektromágneses szennyezést az Ön otthonában. Egy összehangolt és harmóniát árasztó otthonban az emberek és az állatok nyugodt és biztonságos környezetben tudnak pihentető időt tölteni, egyúttal létrehozunk egy sugárzásilag rendezett életteret.

Célunk, hogy védelmet nyújthassunk az SHS HOME természetes védőpajzsának aktiválásával az Ön otthonában annak érdekében, hogy az otthonlét egy nyugodt, sugárzástól mentes időtöltés lehessen és az otthon a nyugalom szigeteként a teljes kikapcsolódás színtereként működjön az ottélők számára, az alvás minőség optimalizálása mellett.

AZ ELSŐ LÉPÉS – ELEKTROSZMOG MÉRÉS

A vizsgálandó környezet terhelésének megállapítása.

A sugárzások mérése hiteles tanúsítvánnyal ellátott, nemzetközi szabvány szerinti mérőműszerekkel történik, a mérés, jegyzőkönyv dokumentáció és védelemre vonatkozó műszaki javaslattétel kidolgozott protokoll alapján történik. ez egy nemzetközi sztenderken alapuló folyamat, melynek eredményeként az általunk alkalmazott védelmi rendszer az SBM 2015 Nemzetközi Épületbiológiai Ajánlásnak felel meg.

A kialakított épületbiológiai védelem HARMONIZÁLT ÉLETTÉR / OTTHON kialakulását eredményezi, amelyre mindenkinek szüksége van a tudományos-technikai fejlődés jelenében és belátható jövőjében.

              

A KIDOLGOZOTT PROTOKOLL

– Bemutatja az egészségügyi kockázatokat, illetve épületbiológiai mérések folyamatát, értékelését és segít az esetleges problémák azonosításában.

– Elvárja az összes műszeres mérési eredmény pontos dokumentálását, az egyes alkategóriái a kritikus beltéri környezeti hatásokat írják le.

– Preferálja a kockázatmentes, funkcionálisan működő beltéri környezet létrehozását.

HITELESÍTETT JEGYZŐKÖNYV

A mért környezeti terhelésről általunk hitelesített jegyzőkönyv, a sugárzás szükséges mértékű csökkentéséről pedig szakmailag megalapozott ajánlat készül.

MÁSODIK LÉPÉS – VÉDELMI RENDSZER TELEPÍTÉSE

A környezet terhelés felmérése során nyilvánvalóvá válnak a vizsgált otthonban a szennyezés okai. Az elektroszmog-lábnyom kimutatása magába foglalja azokat a nemzetközi hitelesített vizsgálatokra alapozott védelmi rendszer technológiai és optimális méretmeghatározását is, amelyek a vizsgált otthoni környezet konkrét elektroszmog kibocsátásának csökkentésére, vagy teljes semlegesítésére vonatkoznak.

Az ajánlat tartalmazza a sugárzásvédelmi berendezések javasolt telepítési nagyságát, dokumentációját és a bekerülési költségeket. Társaságunk a telepítést saját erőforrással és tapasztalt mérnökkollégákkal biztosítja Ön és családja védelme érdekében, szem előtt tartva az esztétikai és funkcionális megoldásokat.

Az SHS HOME Complex rendszer telepítését követően ellenőrző és igazoló méréseket végzünk.

HARMADIK LÉPÉS – AUDITÁLT CSÖKKENTÉS / SEMLEGESÍTÉS

Sor kerül az ajánlat szerinti, sugárzást csökkentő eszközök telepítésére, majd a kontroll mérésekre. A semlegesített és kizöldített élettér egy hitelesített tanúsítványt kap, Ön pedig egy auditál jegyzőkönyv birtokosa lesz, melynek birtokában otthona a piacképesség jegyében az elektroszmog-semlegesség által egy értéket növelt ingatlant fog jelenteni Önnek.

Otthonának teljeskörű védelme mellett 25 éves fejlesztési munka eredményeként funkcionális térvédelmi és egyéni védőeszközökkel biztosítjuk az Ön és családja egészségének megőrzését.

A 100 Magyar Innováció kiadványban megjelent cikk az SHS-ről:

https://shssystem.hu/wp-content/uploads/2020/06/100_magyar_innov_spaceharmony.pdf

 

További érdeklődés:

Név                 Szabó Ildikó

titulus              Sugárzásvédelmi specialista

email               ildiko.szabo@shssystem.hu

telefon            +36 209880909

Címkék: