Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

„Hiszem, hogy minden nap a kezedben a lehetőség, hogy valaki életét megváltoztathasd” – így lettem táplálkozási szakértő

Katus Attila
Gyermekkoromban, majd később az ifjúkori éveimben sportolói, majd későbbiek folyamán az élsportolói pályafutásom alatt is folyamatosan érlelődött a gondolat, hogy továbbadjam másoknak mindazt, amit a sport és az egészséges életmód adott számomra. Utólag visszaemlékezve édesanyám gyógyszerészként, édesapám pedig sportszeretőként, “örökmozgóként” is ezt az iránymutatást adta.

Ez az élmény és útravaló az évek távlatában folyamatosan arra sarkalt, hogy képezzem magam, hogy minél jobb, hitelesebb szakemberré válhassak, minél lelkiismeretesebben végezhessem a munkámat.   Ennek érekében számos szakirányú végzettséget szereztem, többek között testnevelő tanári, edzői és szakedzői diplomákat is. 

 

Időközben eltelt 30 év, amely idő alatt sportszakemberként, aerobik prezenterként, személyi edzőként, életmód tanácsadóként, táplálkozási szakértőként dolgoztam és rengeteg gyakorlati tapasztalatra tettem szert. Dolgoztam már együtt mindenféle korcsoporttal, gyermekekkel, idősekkel, de túlsúlyosokkal, különböző mozgásszervi vagy krónikus betegségben szenvedő emberekkel, sőt élsportolók felkészítésében is részt vettem.

Hosszú évek “kísérletezése” után dolgoztam ki egy olyan átfogó életmódprogramot, melynek a neve KATUSAKTÍV. Főbb elemei a testmozgás és táplálkozás mellett az alvás, a regeneráció, a pihenés, a gondolkodásmód, a külső környezeti hatások, valamint az egészségügyi szűréseken való részvétel.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy a legnagyobb érdeklődés általánosságban a táplálkozás témakörét övezi. A KATUSAKTÍV programon tartalmaz egy egyedülálló táplálkozási rendszert, mely sokoldalúan, számos egészségügyi szempontot figyelembe véve lett összeállítva. Kiváló szakemberekkel való sikeres együttműködés segítségével egészséges összetevőkből álló élelmiszereket, recepteket, étrendeket fejlesztettem ki, melyek nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megőrzésben, az egészség helyreállításában és szükség esetén az alakformálásban, testsúlycsökkentésben, vagy éppenséggel a testtömeg növelésében.

 

Mindezen felül az egészséges táplálkozást megtámogatandó, megalkottam a KATUSFOOD étrendkiegészítő termékcsaládot. Úgy próbáltam létrehozni a termékeket, hogy mindenre, amire az emberi szervezetnek az optimális működéséhez szüksége lehet, azt tartalmazzák a KATUSFOOD étrendkiegészítők. 

 

A programom résztvevői, valamint a KATUSFOOD termékeket fogyasztók népes és egyre bővülő táborának számos pozitív visszajelzése nagy örömére szolgál a mindennapokban. Tapasztalataim azt mutatják, hogy az életmódrendszeremet követők nagy mértékben tudják javítani általános közérzetüket, egészségi állapotukat és sikeresen formálják az alakjukat is.

 

A 11 kapszulás, 40! összetevőt tartalmazó Reggeli és Esti Vitaminpakkom nagyon fontos szerepet tölt be a szervezetünk tápanyagellátásának javításában.

 

A Több Mint Kollagén termékem, nemcsak kollagént tartalmazva segít az emésztőrendszerünk karbantartásában, valamint a kollagén jótékony hatásainak köszönhetően mind a külső megjelenésünkben, mind pedig az egészségünk megőrzésében, évek alatt folyamatosan csökkenő kollagén készletünk feltöltésében játszik nagy szerepet.

 

A Brutál Mátrix termékem összetett hatásmechanizmusának köszönhetően nagy segítséget nyújt egy testsúlycsökkentő program hatékonyságának növelésében, de energiaszintünk növelésében, közérzetünk javításában is említést érdemlő termék.

 

Címkék: Katus Attila, Katusfood, Katusnutrition, katustippek, egészség, étkezés, életmód, fehérjék, katusaktív