Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Vitál Konyha országos étel házhoz szállítás

A napi feladatok, a folyamatos rohanás mellett ritkán maradolyan  időnk, amit a konyhában tölthetnénk. Azt viszont jobb elkerülni, hogy ad hoc módon, bizonytalan, éppen utunkba kerülő helyeken, a „majd csak lesz valami egészséges, és finom” reményében ne tervezzük meg étkezéseinket. Erre nyújt megoldást a Vitál Konyha.

 

Rendelés: http://www.vitalkonyha.hu

„A Vitál Konyhával való együttműködésem során arra törekedtem, hogy az ország egyik legkorszerűbb konyhájában egészségtudatos ételekkel nyújtsunk kiváló alternatívát a minőségi étel-házhozszállítás területén. Mindvégig fontosnak tartottuk azt a szempontot, hogy finom és egészséges ételeket készítsünk, melyek hozzájárulnak az egészséges étkezési szokások kialakításához, az emésztőrendszer egészségének fenntartásához, valamint a testsúly szabályozásához. Ételeink rendszeres fogyasztásával nagy lépést tehetsz az egészséges életmód felé.”

 

 

A Vitál Konyha kompromisszumok nélkül kínál jóízű és egyben egészséges étkezési lehetőséget. Ételeinek fogyasztása segít a felesleges kilók leadásában. Hagyományos ételválasztékot kínál, de a recepteken és a főzési technikákon jelentősen változtattak: ételeik nem tartalmaznak hozzáadott kristálycukrot, illetve mesterséges édesítőszert. A tészták, galuska elkészítéséhez kizárólag csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeveréket használnak, zsiradékként pedig nemrég bevezették a kókuszzsír használatát.
A Vitál konyha ételválasztéka a hagyományos menühöz képest minimum 30-50%-kal csökkentett felszívódó szénhidráttartalmú étkezést kínál.

A Vitál Konyha étel és ebéd házhoz szállító cég örömmel nyújtja megrendelői felé azt a minőségi szolgáltatást, melynek köszönhetően mára a legnagyobb ételfutár cégek közt tudhatja magát.
A magas étel-minőség mellett kedvező árakkal és maximális rugalmassággal törekszenek rá, hogy vevőik mindig elégedettek lehessenek.
Hetente frissülő étlapjukat mindig úgy állítják össze, hogy az a legkülönbözőbb ízléseknek is megfeleljen.
A Vitál Konyha a szervezet számára megfelelő mennyiséget tartalmazó adagjaival, minőségi alapanyagaival, csökkentett szénhidrát, zsír és energiatartalmú ebédjeivel, valamint magas rosttartalmával, kiváló íz-világával könnyedén segíti Megrendelőit céljaik elérésében. Ha a normál méretű adagok túl soknak bizonyulnának, esetleg uzsonnánkról-vacsoránkról is szeretnénk gondoskodni, már kis adagos választékból is rendelhetünk.

Az ebéd rendelés és étel házhozszállítás szolgáltatásuk az ország szinte valamennyi részén elérhető.
Ételeiket egyedi csomagolásban, légmentesen lefóliázott dobozokban szállítják házhoz.
A kínálatunkból kötöttség nélkül lehet választani, akár napi egy adag étel kiszállítását is vállalják.
Az ebéd rendelése egyszerű, a www.vitalkonyha.hu weboldalra történő regisztráció után már rögtön kiválaszthatja a kívánt ételt, majd feladhatja megrendelését.

 

Rendelj!: www.vitalkonyha.hu

Címkék: vitálkonyha, házhozszállítás, ebéd