Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

KATUSFOOD kollagénes gyümölcsös zabkása

Katus Attila
Nagyon örülök, hogy továbbra is fogyasztjátok és szeretitek a termékeimet, éppen ezért egy újabb recepttel kedveskedek Nektek!

Ezúttal egy kollagént tartalmazó, istenien finom gyümölcsös zabkása receptet hoztam, ami tökéletes napindító, elkészítése néhány percet vesz igénybe, tápláló és egészséges. Már csak azért is, mert a KATUSFOOD Kollagén tartalmaz hialuronsavat, MSM-et, aminosavakat, inulint, bambusz rostot, zabrostot és narancs rostot is. Emellett még L-Glutamin, L-Leucin, L-Izoleucin és L-Valin is található benne. Íme, a gyümölcsös zabkása receptje:

Hozzávalók 2 adaghoz:

·         200 g natúr joghurt

·         60 g apróbb szemű zabpehely

·         100 g alma lereszelve

·         30 g áfonya (friss vagy mirelit is jó)

·         15 g KATUSFOOD Kollagén

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, várjunk pár percet, amíg a zabpehely megpuhul, és már fogyasztható is.

Egy adag 250 kalóriát, 6 g zsírt, 36 g szénhidrátot, 14 g fehérjét tartalmaz. 

Címkék: energia, tavasz, katustippek, Katus Attila, testmozgás, katusfood, vitamin, egészség, recept, zabkása