Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

ONLINE KATUSAKTÍV Program

Katus Attila
1-3-6 hónapos ONLINE KATUSAKTÍV Program

ONLINE KATUSAKTÍV

Nagy Átalakító

 Testsúlycsökkentő és Egészségmegőrző Program  Bemutatkozó

Szeretnél formába lendülni? Testsúlyodat csökkenteni, alakodat formálni, egészségedet megőrizni? Változtatnál akár az egész életmódodon?

Mindezt nem tiltásokkal és önsanyargatással szeretnéd elérni, de szakmailag hiteles, tudományosan megalapozott programmal?

Akkor ne halogass, itt az egyedülálló lehetőség számodra! 

Exclusive módon ONLINE, ugyanakkor SZEMÉLYRE SZABOTT,  egyéni sajátosságokat figyelembe vevő prémium edzés és étkezési programmal várok RÁD! 

Céljaidhoz igazodva VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGet biztosítok számodra az online testsúlycsökkentő, vagy egészségmegőrző életmód programomban!

VIP KATUSAKTÍV átalakító programom 6 pillérből áll, magában foglalja a testmozgást, a táplálkozást, az egészségügyi kérdéseket, a környezeti terhelést, a pihenést és a gondolkodásmódot.

Fogyasztó programom nem pusztán egy fogyókúra, nem JOJÓ hatású diéta, hanem egy KOMPLETT ÉLETMÓD PROGRAM!

ÉTKEZÉSI PROGRAMomnál arra törekedtem, hogy egyszerűen elkészíthető, finom egészséges, könnyen beszerezhető összetevőkből származó ételeket fogyaszthass.

A járványügyi helyzet miatt egyelőre csak OTTHON VÉGEZHETŐ VIDEÓS EDZÉSPROGRAMOKat készítek számodra képességeidnek, egészségi állapotodnak, motivációs szintednek megfelelően, természetesen a FOKOZATOSSÁG elvét figyelembe véve!

A gyakorlatok összeállításánál  MINIMÁLIS HELY ÉS ESZKÖZIGÉNYre törekedtem!

VIP KATUSAKTÍV programom sok más programmal ellentétben nem csak megmondja a "tutit", hanem TANÍT, miközben kézzelfogható elméleti és gyakorlati tudást ad, rendszerességre, tudatosságra szoktat! 

Online programom során interaktív, rendszeres KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGet biztosítok számodra! Mindezt KÖNNYEN ÁTTEKINTHETŐ, értelmezhető, kivitelezhető formában.

Végezetül, de nem utolsósorban barátságos, TÁMOGATÓ LÉGKÖR, jó hangulat és természetesen KIVÁLÓ KÖZÉRZET, EGÉSZSÉG ÉS BOMBA ALAK vár RÁD! 

A változást garantálom, de Te is kellesz hozzá! 

Ha akarsz változtatni, én segítek NEKED! 

 

AJÁNDÉK 1 napos 1400 kcal mintaétrend

 

Jelentkezem az 1 hónapos programra.

 

Jelentkezem a 3 hónapos programra.

 

Jelentkezem a 6 hónapos programra.

 

ONLINE KATUSAKTÍV KÉRDŐÍV

http://katusattila.hu/hirek/eletmod/100/eletmod

Az Online KATUSAKTÍV Testsúlycsökkentő, Egészségmegörző Programba való jelentkezés után, az első feladatok között fog szerepelni, hogy állapotfelmérésként ki kell töltened ezt a kérdőívet.

Ne felejts el regisztrálni, hiszen csak úgy tudod elmenteni magadnak a kitöltött kérdőívedet!

http://katusattila.hu/registration

Ne mobiltelefonon töltsd ki, mert a telefonra nem tudod letölteni a kitöltött kérdőívedet!

Ha nem jelentkeztél a programra, de szeretnéd tudni milyen állapotban vagy, akkor most van lehetőséged ingyenesen kitölteni. Ha nem tetszik a végeredmény és szeretnél változtatni, akkor jelentkezz az Online KATUSAKTÍV Programra!

 

Címkék: