Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

KATUSAKTÍV Nagy Átalakító Program

Katus Attila

ONLINE VIP KATUSAKTÍV KÉRDŐÍV

 

1, Az Online KATUSAKTÍV Testsúlycsökkentő, Egészségmegőrző Programba való jelentkezés után, az első feladatod, hogy az állapotfelmérés részeként töltsd ki ezt a kérdőívet.

Ne mobiltelefonon töltsd ki, mert a telefonra nem tudod letölteni a kitöltött kérdőívedet!

2, Ne felejts el regisztrálni az oldalra, hiszen csak úgy tudod elmenteni magadnak a kitöltött kérdőívet! http://katusattila.hu/registration

3, Regisztráció után be is kell jelentkezned.

4, Bejelentkezés után elkezdheted az itt található alap adatokat megadni, és kiválasztani, hogy melyik programban szeretnél részt venni: egészségmegőrző/testsúlycsökkentő.

5, Adatok megadása után töltsd ki a kérdőívet, majd a végén jegyezd fel magadnak a %-os eredményeket (ezekre az adatokra is szükség lesz) Mentsd el és mentsd is le az egész kérdőívet!

6, Elmenetett kérdőívet töltsd fel az adatfelvételi lapban a megadott helyre és a %-os eredményeidet is írd be a megadott kérdésre válaszként!

7, Amennyiben vissza szeretnéd nézni a korábbi eredményeid, vagy újra kitöltenéd a programot, akkor jelentkezz be újra és nyomj rá a profilod gombra!  

 

(Ha nem jelentkeztél a programra, de szeretnéd tudni milyen állapotban vagy, akkor most van lehetőséged ingyenesen kitölteni. Ha nem tetszik a végeredmény és szeretnél változtatni, akkor jelentkezz az Online KATUSAKTÍV Programra!)

http://katusattila.hu/hirek/eletmod/199/online_katuskativ_program

 

Kérjük add meg az adataid!

*
*
*
*
*
*
*
A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kérjük válassz edzésprogramot!