Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Aniron Egészségügyi Központ Pécsett

Az Aniron Egészségközpont Pécsett széles körű szakorvosi ellátást biztosít 8 éve mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kulturált, otthonos szép környezetet, és akik nem szeretik a hosszú várólistákat.

Az Aniron Egészségközpont Pécsett széles körű szakorvosi ellátást biztosít 8 éve mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kulturált, otthonos szép környezetet, és akik nem szeretik a hosszú várólistákat.

Célunk a járóbeteg ellátás széles körének biztosítása az egészségközpontot felkereső magánszemélyeknek és cégeknek. Kiváló, magas szakmai tudású, nagy tapasztalattal rendelkező orvosok, és asszisztensek, a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárások, kiváló minőségű eszközök alkalmazásával garantálják a magas színvonalú ellátást.

Több, mint 30 szakrendelés érhető el egészségközpontunkban, ami már önmagában széles palettája a szakorvosi ellátásnak. Számos esetben jelent ez segítséget mind szakorvosainknak, mind pácienseinknek, hiszen a különböző szakterületek a gyors konzultációs lehetőséggel egymást segítve egyénre szabott és adekvát ellátást eredményeznek.

A szakrendelések gyors, gördülékeny működéséhez szükséges diagnosztikai hátteret is biztosítani tudjuk: teljes körű laborvizsgálattal, mely rutin vizsgálatokon kívül immunológiai, immunszerológiai, hormon, allergológiai, genetikai vizsgálatokat is tartalmaz, teljes körű ultrahang vizsgálatokkal, mikrobiológiai, szövettani, MR, CT vizsgálatokkal. A szakrendelések így gyors és komplex kivizsgálást biztosítanak. Néhány szakterület esetében helyben is van kezelési lehetőség: GUNA terápia, lézer akkupunktúra, lézeres esztétikai kezelések.

Széleskörű szakorvosi és diagnosztikai hátterünk lehetőséget ad komplex kivizsgálások, szűrések, üzemorvorvosi ellátás biztosítására is.

Más magánrendelőtől eltérően nálunk a betegirányítás központi recepción keresztül történik. A recepciós munkatársunk telefonon vagy e-mailben fogadja a bejelentkezéseket, és ad időpontot az egyes szakrendelésekre. Bizonytalan esetben a páciens gyors kikérdezése után pontosítani tud, és megfelelő szakrendelésre irányítja őt. Így pácienseinknek biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő ellátást kapják.

Orvosaink számára a központi recepció kényelmes megoldás, hiszen időpont lemondás esetén az előjegyzés módosításával az ő kényelmüket is szolgáljuk.

Komplex ellátást szeretnénk biztosítani a legrövidebb időn belül. A páciensek ellátása során kellő időt engedünk a felmerülő kérdések megbeszélésére, nagy hangsúlyt fektetünk a tájékoztatásra, egészségnevelésre.

Pácienseink elégedettsége számunkra a legfontosabb.

Szakorvosi rendelések közül 25 érhető el. Ezen kívül szakasszisztensek által végzett dietetikai tanácsadás, gyógytorna, gyógymasszázs, Life coaching áll rendelkezésre.

Diagnosztikai hátterünk: laboratóriumi vizsgálatok (rutin, immunológiai, szerológiai, hormon, allergia, genetikai vizsgálatok), ultrahang diagnosztika (felnőtteknek hasi, pajzsmirigy, nyaki ér, perifériás ér, lágyrész, emlő, szív, nőgyógyászati vizsgálat, gyermekeknek speciális gyermekradiológiai tapasztalattal rendelkező orvos által végzett vizsgálatok), mammográfia, egyéb Röntgen vizsgálatok, MR, CT vizsgálatok, mikrobiológiai és szövettani vizsgálatok, digitális dermatoscopos anyajegy vizsgálat, 24 órás vérnyomás és EKG monitorozás.

Kezelések közül az alábbiakat biztosítjuk a gyógyszeres kezelésen, gondozáson kívül: reumatológiai lézer akkupunktúrás, és GUNA terápia, lézeres esztétikai kezelések, lézersebészet, cyroterápia, elektrokauterizáció, colon hydroterápia, mezoterápia.

Nagy hangsúlyt fektetünk mind a weboldalunk, facebook oldalunk megjelenésére, tartalmára, aktualizálására, mind az Egészségközpont tiszta, kulturált környezetére. Recepciósaink, orvosaink igyekeznek empatikusan, türelemmel, megfelelő felkészültséggel pácienseink rendelkezésre állni. A tőlünk telhető maximális rugalmassággal, gyorsasággal ajánlunk időpontokat. Komplexitásunkkal, precizitásunkkal, megbízhatóságunkkal a régióban elsőként, immár 8 éve látjuk el pácienseinket.

 

Címkék:Legújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft