Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Best Body Edzések

Katus Attila
Best Body Edzések minden hétfőn és kedden Katus Attilával!

Best Body Edzések

Szeptembertől:

Minden kedden

18:00-tól 19:00-ig

BME Sportközpont (1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-6)

 

Minden szerdán 2 időpontban:

17:00-18:00 Best Body Basic

18:15-19:15 Best Body

13.kerület Önkorményzat Precenciós Központ (1134 Budapest Tüzér utca 56-58)

13.kerületi lakosoknak INGYENES!!!!

Mi a különbség a Best Body és a Best Body Basic között?

Basic:

Könyebb, kevésbé megterhelő óra. Kevsebb guggolást, több talajon végzett gyakorlatot tartalmaz. Az állásban végzett gyakorlatok is nagyon könnyen lekövethetőek és a nyújtás is hoszabb.

10-15 perc bemelegítés, aerobikos lépések, mozdulatok

5 perc guggolás

30 perc talajon végzett erősítő gyakorlatok

10 perc nyújtás


AEROBIK Mindenki megtalálja a megfelelőt!

Ma már számos aerobik-óratípus létezik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Ilyenek például – a teljesség igénye nélkül – a változatos alakformáló, izomtónust fokozó erősítő órák, az állóképességet fejlesztő órák, valamint a különféle küzdősportok mozdulatsorait vagy a kerékpározás  mozdulatait imitáló óratípusok. Az aerobikedzések emellett nyújtó-lazító, valamint akár erősítő hatással is lehetnek az izmainkra. Erre tökéletes példa a jóga vagy a Pilates. Ugyancsak részt vehetünk a koordinációs képességeinket kiválóan fejlesztő táncos órákon, amelyek egy számunkra kedves kultúrához kötődő életérzéseket és mozgásmintákat is becsempésznek a hétköznapjainkba.

KÉPZETT SZAKEMBER IRÁNYÍTÁSA ALATT

A csoportos, zenés edzések, azaz gyűjtőnéven aerobic foglalkozások egyszerre motiválnak, kikapcsolnak és felfrissítenek. A különböző tempójú zene és a változatos gyakorlatok elterelik a figyelmet a fáradtságról. Az ilyen csoportos foglalkozások  további előnye, hogy képzett szakember irányítása alatt zajlanak. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy még így is veszélyes lehet, ha nem megfelelően hajtjuk végre a gyakorlatokat – csoportos foglalkozás lévén esetleg nem tud mindenkire folyamatosan odafigyelni az oktató.

MEGFELELŐ TERHELÉS

Az óra intenzitását nem csak az oktató tudja szabályozni. Ügyesen csökkenthetjük azt mi magunk is, például ha kisebb mozgáskiterjedéssel, kisebb izomtónussal – de azért izomtónussal! -, esetleg egy-egy rövid aktív vagy passzív pihenőidőt beiktatva, megállással végezzük a gyakorlatokat. Ily módon könnyítve a feladatot, megtalálhatjuk az edzettségi szintünknek megfelelő terhelést.

KONZULTÁLJUNK ORVOSUNKKAL, OKTATÓNKKAL!

Amennyiben egészségi állapotunk nem megfelelő, mindenképpen érdemes óraválasztás előtt konzultálni az orvosunkkal és az oktatóval is.
Ha kezdők, újrakezdők vagyunk, esetleg bármilyen sérülésből, betegségből épültünk fel, gyermeket várunk, vagy egyéb tényező befolyásolja-befolyásolhatja a terhelhetőségünket, akkor se hagyjuk ki a konzultációt!

Címkék: aerobik, bestbody, alakformalas, katusattilaLegújabb termékeink

Háromszög mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Ecset mintás hosszú nadrág
Fogyasztói ár:
11.900 Ft

Hosszú ujjú női póló, sötétkék
Fogyasztói ár:
5.900 Ft