Katus Attila aerobik szakedző, személyi edző, életmód tanácsadó hivatalos weboldala.

Étkezési tippek

Tippek az egészséges karácsonyi étkezéshez

A karácsonyi időszakról elsőre nem az egészséges táplálkozás jut az eszünkbe. Az ünnepek alatt gyakran előfordul, hogy a sok finom falatnak köszönhetően túl esszük magunkat, nehezebb a mértéktartás, és a cukorban, szénhidrátban és zsírban gazdag ételek nem csupán a plusz kilóknak kedveznek, de az emésztőrendszerünkre is extra terhet rónak.

Bővebben...

Vitaminok szerepe - melyik vitamin mire jó?

Ahhoz, hogy a szervezeted megfelelően működjön a mindennapokban, és szellemileg is fitt és kiegyensúlyozott légy, érdemes figyelmet fordítani a vitamin szinted állapotára.

Bővebben...

Minden amit a zsírokról tudni éredemes

1. rész Kezdjük az alapoknál…a zsírbevitelről általánosságban és a megfelelő zsírprofil kialakításáról. Az étkezési zsiradékok táplálkozásunk nélkülözhetetlen elemei. Hogy miért, ez nemsokára ki fog derülni.

Bővebben...

Ezért fogyassz nyáron is kollagént

Ugyan a nyári hónapokban az önfeledt kikapcsolódásé a főszerep, a bőröd nem pihen! Az erős nyári napsütéssel szemben fontos, hogy megfelelően támogasd a védelmét. Hogy ne sérüljön tartósan és veszítsen túlzottan a víz-és zsírtartalmából, a fokozott fényvédelem és a megnövelt folyadékbevitel mellett kiemelt figyelmet kell fordítani a belső védelemre is.

Bővebben...